Facebook'ta altın dağıtacak!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-14-2011 (18:02)   Son Mesaj: 07-14-2011 (18:02)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    07-14-2011

    Facebook'ta altın dağıtacak!

    Facebook'ta altın dağıtacak!
    Facebook'ta altın dağıtacak!



    Facebook'taki gerçek altın ödüllü oyun!

    Bu ilginç Facebook oyunu, birinci olana sanal değil, gerçek altın vaadediyor!


    Popüler sosyal oyunların bir çoğu, ilerleme kaydedebilmeniz için oyunda çeşitli taşlar ve benzer şeyler toplamanızı istiyor. Peki ya kazanana gerçek altın veren bir oyuna ne dersiniz?Tecca'ya göre American Express'in yaptığı yeni bir Facebook yarışmasında kazanana 15.000 dolar değerinde gerçek altın verilecek. 5 Ağustos'ta başlayacak yarışma, konu olarak dünyanın farklı bölgeleriyle sanal altın ticaretini ele alıyor. Oyunda dünya üzerinde farkı yerlere yolculuk ederek altın fiyatlarını karşılaştırmanız ve en kazançlı alışverişi yapmanız gerekiyor.

    Oyun tamamlandığında en fazla kâr elde eden oyuncu, galip ilan ediliyor. American Express'in bu yarışmayı meydana getirmesinin arkasında ise yeni kartı Preferred Rewards Gold Card'ı tanıtmak yer alıyor.

    Oyunu oynamak için Facebook hesabınız olması dışında bir şart yok ancak ödüle hak kazanabilmek için İngiltere vatandaşı olmanız gerekiyor.







    Facebook'ta altın dağıtacak! Yorumları