Windows XP'cilere mesaj var!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-13-2011 (18:26)   Son Mesaj: 07-13-2011 (18:26)    Cevap: 0    Gösterim: 602  

    07-13-2011

    Windows XP'cilere mesaj var!

    Windows XP'cilere mesaj var!
    Windows XP'cilere mesaj var!



    Microsoft'dan Windows XP hayranlarına!

    Hala Windows XP'den vazgeçemeyenlerden misiniz? Öyleyse Microsoft'un bu mesajı sizi ilgilendiriyor!


    Microsoft, Windows XP kullanıcılarını Windows 7'ye yükseltmeye ikna etme çabalarına devam ediyor. 10 yaşındaki Windows XP bazılarına göre her şeye rağmen oldukça güçlü. Ancak Microsoft, Windows XP'ye olan desteğin 1.000 günden kısa bir süre içinde biteceğini söylüyor. Tabi, bu sürenin 2014'e denk geldiğini düşündüğümüzde pek de kısa olduğunu söylemek zor. Microsoft'tan Stephen Rose, blog'unda Windows XP için şunları söylüyor: "O büyük günler sonsuza kadar devam etse çok iyi olmaz mıydı? Ama gerçek şu ki hatıralar tozlanıyor, rekorlar kırılıyor ve 10 sene önce en iyi olan bugünün standarları için yeterli olmayabiliyor." "Her şey giderek daha iyi ve daha hızlı bir hale geliyor. Ve sonunda, iyi olan bir şeyden çok daha iyi olan bir şeye geçmenin zamanı geldi."

    Windows XP desteği 8 Nisan 2014 tarihinde resmen sona eriyor. Bu tarihten itibaren Microsoft, işletim sistemi için herhangi bir güvenlik yaması ve düzenleme yayınlamayacak.







    Windows XP'cilere mesaj var! Yorumları