'Dragon Oath' Beta Kodu ister misiniz?   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-27-2011 (18:00)   Son Mesaj: 06-27-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    06-27-2011

    'Dragon Oath' Beta Kodu ister misiniz?

    'Dragon Oath' Beta Kodu ister misiniz?
    'Dragon Oath' Beta Kodu ister misiniz?



    Dragon Oath: Ejderha’nın Yemini Beta kodlarını dağıtıyoruz.

    VeTeknoloji.com üyelerine özel; 100 adet beta kodundan birini kazanmak için haberimizi okuyun...
    Beta anahtarı kazanan şanslı kişiler, 24 Haziran’da başlamış olan Beta’ya katılabilecek ve özellikle Beta için düzenlenen olağanüstü etkinliklerde yer alabilecek.

    Bu etkinlikler arasında, Kapalı Beta’nın sona ereceği, “Dragon Oath” dünyasının yine bu dünyadaki en acımasız ve güçlü yöneticilerle dolup taşacağı ve onlar tarafından paramparça edileceği ‘Kıyamet Günü’ etkinliği de var. Ayakta kalan son savaşçı siz olabilir misiniz? Kalseru sonuna kadar sağ kalacak az sayıda şanslı kişiye ödüller verecek.

    Ama durun, daha fazlası da var! Oyunculara Ejderhanın Yemini’nin zorlu ve sert dünyasında yarışma şansı vermek için, ChangYou.com ünlü 9 sınıftan PvP'nin inceliklerine ve son derece rekabetçi Lonca sistemine kadar çeşitli bilgiler ve rehberlerle dolu yepyeni bir topluluk web sitesini yayına soktu. Hala siteyi ziyaret etmediyseniz, mutlaka bir göz atın, çünkü sitede, oyuncuları Ejderhanın Yemini dünyasındaki en yeni olaylardan haberdar etmek üzere düzenli olarak güncellemeler ve yeni öyküler yayınlanacak.

    Beta kodu istemek için buraya tıklayın...





    'Dragon Oath' Beta Kodu ister misiniz? Yorumları