Gerçek savaşçılar hazır olun!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-24-2011 (14:00)   Son Mesaj: 06-24-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 787  

    06-24-2011

    Gerçek savaşçılar hazır olun!

    Gerçek savaşçılar hazır olun!
    Gerçek savaşçılar hazır olun!



    Silahlar çekiliyor, gerçek savaşçılar hazır olun! Brawl Busters karakter sınıflarını açıklıyor.

    KANADA – Rock Hippo Productions, oyunculara Kapalı Beta’dan önce oyunu tanıtan bir dizi eğitici Brawl Busters Dersi hazırladığını duyuruyor.

    Oyunu deneyecek ilk savaşçılardan biri olmak isterseniz, şu siteden bize e-mail adresinizi bırakın: www.BrawlBusters.com . Ücretsiz bir online çok oyunculu savaş oyunu olan Brawl Busters, ilk tanıtımından sonra tonlarca olumlu geribildirim aldı bile. Bu dersler, sabırsızlıkla oyuna başlamayı bekleyen oyuncuları kontrol altında tutacak.

    Beş karakter sınıfından dördünü yani Ateş Savaşçısı, Sarsıcı, Boksör ve Hücumcu’yu tanıtan ilk Brawl Busters Dersleri yayınlandı bile. Beşinci karakter sınıfı Vurucu’yu 24 Haziran Cuma günü www.BrawlBusters.com sitesinden inceleyin. Brawl Busters Kapalı Beta aşamasına yaklaşırken, daha fazla ders yayınlanacak. Her Salı ve Cuma, çeşitli oyun özelliklerini açıklayan yeni bir ders için siteyi kontrol edin.

    Şu anda, ücretsiz PC oyunu hala Kapalı Beta öncesi aşamasında. Ama emin olun, Rock Hippo oyunu mümkün olduğunca kısa sürede çıkarmak için fazlasıyla sıkı çalışıyor. Oyunu herkesten önce denemek ister misiniz? Bir Kapalı Beta Anahtarı alma ve bir Orijinal Avcı olma fırsatını yakalamak için www.BrawlBusters.com sitemize e-mail adresinizi bırakın.





    Gerçek savaşçılar hazır olun! Yorumları