‘’Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-26-2011 (17:00)   Son Mesaj: 05-26-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 1100  

    05-26-2011

    ‘’Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’

    ‘’Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’
    ‘’Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’



    Acer ; ‘’Yaptığımız özel çözümler ile Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’

    2008’den 2011’e Pazar payını büyütmekle kalmayan, sunduğu yeni teknolojiler ve servisler ile Projeksiyon Pazarını da genişleten Acer, 2010 yılını %21 Pazar payı ile açık ara 1. sırada bitirirken, 2011 ilk çeyreğini de %38 Pazar payı ile kapatarak bu sektördeki uzun vadeli liderliğini de kanıtlamış oldu. *Her markanın 3 veya 6 ay sunduğu lamba garantisini ‘’1 yıl’’a çıkaran Acer, rakiplerine karşı fark yaratarak projeksiyon pazarını %30 oranında büyüttü:
    ‘’Acer tarafından sağlanan 1 yıl Lamba garantisi, müşteriye kalite güveni vererek Projeksiyon alma kararını geliştirdi ve kolaylaştırdı’’ diyen Acer Çevrebirimleri Ürün Müdürü Ülkücan Koca, sözlerine şöyle devam etti:‘’Biz günümüz yaşam şartlarına uygun olarak sunduğumuz yeni teknolojiler sayesinde - bunlar 3D projeksiyonlar, cep projeksiyonları, eğitimde kullanım amaçlı projeksiyonlar- projeksiyon ürün gamını genişleterek her ihtiyaca özel çözümler sunduk’’, ‘’ Çünkü Pazar Lideri olmak, pazarı büyütmek ve geliştirmeyi gerektirir’’ diyerek sözlerine ekledi.Projeksiyon modelleri ile de, ACER, kullanıcılarına ‘’Mobilite’’yi tam anlamıyla yaşatıyor…
    Projeksiyon deyince akla gelen toplantı salonlarındaki hantal aletler yerine şık tasarımlı ve hatta cebinize bile sığacak küçüklükteki”tak çalıştır “ürünleri ile Acer, mobiliteyi sınırsızca yaşamanıza olanak sağlıyor. Mobil projeksiyon pazarının %43’üne** sahip olan Pazar Lideri Acer, C20 serisi cep projeksiyonları ile sunum, ders, fotoğraf paylaşımını istediğiniz zaman istediğiniz yerde yapmanızı sağlıyor ve gençlerin, iş adamlarının ve öğretmenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

    Türkiye ilk defa 3D Projeksiyon ile tanıştı...
    Acer, geniş bir video-projektör yelpazesini 3D teknolojisi desteğiyle buluşturarak Türkiye’ye pazarında bir ilke imza attı. Kristal netliğinde görüntüler ve keskin detayları yansıtan bu yenilikçi projektör ailesinin dahili hoparlörü, eğlencenize olağanüstü seslerle daha da keyifli hale getiriyor! Eşsiz görüntü kalitesine sahip olan Acer 3D projektörün duvar rengi dengeleme özelliği sayesinde renkli yüzeylerde bile net görüntüler elde edilebiliyor. Ayrıca Acer, 3D monitör, desktop, notebook ve projesiyon ürünleri ile kullanıcılarına 3D teknolojisi ile toplu çözümler sunan tek firmadır.

    Türkiye ilk defa ‘’blue ray’’ destekli projeksiyon ile tanıştı...
    Acer ilklere imza atmaya devam ederek, Türkiye’de ilk ‘’blue ray’’ destekleyen projektörü ile oyun ve sinema sevenleri sevindirdi. Öğrenciler ilk defa 3D projeksiyon ile eğitim gördü...
    Acer ve TI(Texas Instrument) ile birlikte yürütülen‘’3D ile Eğitim’’temalı pilot proje kapsamında öğrenciler, Biyoloji, Coğrafya, Kimya gibi görselliğin çok önemli olduğu derslerde ilk defa 3D projeksiyon ile eğitim fırsatı buldu. 3D projeksiyon ile eğitimin diğerlerine göre öğrenciler tarafından daha fazla ilgi gördüğünü ve bu sayede dersin akılda kalıcılığı konusunda bu yöntemin oldukça başarılı olduğunu vurgulayan Acer Çevrebirimleri Ürün Müdürü Ülkücan Koca,bu pilot uygulamanın daha fazla okula yayılması ve ders müfredatının genişletilmesi için MEB ile yakın çalıştıklarını belirtti.

    ‘’Ayrıca Acer Türkiye olarak Avrupa’da yürütülen Eğitim Projelerine Türkiye’nin de dahil olması için çok çalışıyoruz’’ diyen Sn. Koca, Avrupa Okul Ağı ile Avrupa’daki 4 ülkede(İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya) yürütülen ‘İnteraktif Projektör Projesi’ne Türkiye’yi de dahil ettiklerini ve bu kapsamda MEB’nın belirlediği okullara Acer Projeksiyonlar, Netbooklar ve Akıllı Tahtalar hibe ederek Türkiye’deki eğitim şartlarının gelişimi için destek verdiklerini vurguladı ve tüm global markaların bu gibi çalışmalara hem maddi hem manevi destek vermesi gerektiğini belirtti.

    Kaynaklar:
    * PMA 2010 Raporları 16.02.2011
    * PMA Q1 2011 Raporları 25.05.2011





    ‘’Projeksiyon pazarını büyütüyoruz!’’ Yorumları