Yepyeni Bir Kavgaya Hazır Olun!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-11-2011 (18:00)   Son Mesaj: 05-11-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    05-11-2011

    Yepyeni Bir Kavgaya Hazır Olun!

    Yepyeni Bir Kavgaya Hazır Olun!
    Yepyeni Bir Kavgaya Hazır Olun!



    Sarsıcı mısınız, Boksör mü, Ateş Savaşçısı mı, Vurucu Mu yoksa Hücumcu mu?

    Markham, Kanada – Rock Hippo Productions Ltd. SkeinGlobe’un online aksiyon paketi Brawl Busters’ı Kuzey Amerika ve Avrupa’da yayınlamak üzere Weezor ile yaptığı yeni heyecan verici ortaklık anlaşmasını duyurmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.

    Oyuncular http://www.BrawlBusters.com sitesinden oyuna göz atabilir ve yakında başlayacak kapalı Betada yer almak için kayıt yapabilirler.

    Asıl adı PlanB olan ve ücretsiz oynanabilen Brawl Busters aksiyon ve dünyayı ele geçirmeye hazır bir dizi kahraman sunuyor. Tümü heyecan verici özellikler taşıyan beş benzersiz karakter sınıfı, yani Vurucu, Ateş Savaşçısı, Sarsıcı, Boksör ve Hücumcu; aksiyon ve gerçekten sarsıcı bir dünyada birçok özelleştirilebilir seçenek!

    Brawl Busters’ı edinmek ve oynamak kolay olabilir fakat zirveye ulaşmak tamamen başka bir mesele. Bu vuruş düellosu en az sizin kadar hilekar, becerikli ve sert olan rakiplerle hızlı ve zorlu mücadeleler sunuyor ve oyuncunun sertliğini gerçekten test eden büyük savaşlar yaratıyor.

    Rekabetçi ve işbirlikçi online modları, oyuncuların birbirlerine ya da bilgisayar kontrollü düşmanlara karşı savaşabilmelerini sağlıyor – bunlar oyunun sunduklarından sadece bir bölümü. Her biri yükseltilebilir olan silah ve kostüm çeşitleri ile oyuncu için yeni becerilerle harika ve benzersiz bir animasyon sunan oyunda, iki oyuncu ya da iki karşılaşma hiçbir zaman birbirine benzer olmayacak.

    İnce detaylar ve özgün bir şekilde yaratılmış mekanlar, aksiyonun meydana geldiği ortamları destekliyor.

    BAZI ÖZELLİKLER VE UYGULAMALAR:

    - Online Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu
    - Üçüncü Kişi Görüşü
    - Harikulade animasyon ve göz alıcı grafikler
    - Online Rekabetçi ve İşbirlikçi modları. Diğer oyuncularla savaşma ya da bilgisayar kontrollü düşmanlara karşı takım kurma
    - Edinmesi basit ve sezgisel kontroller sayesinde oynaması kolay
    - Yüksek düzey oyunun anahtarı takım stratejisi
    - Şu anda 7 harita mevcut
    - Birçok kişiselleştirme seçeneği: Vücut, cinsiyet, silahlar, kostümler ve aksesuarlar.
    - Silahlar ve kostümler yeni becerilerle yükseltilebilir
    - Eğitim Modu, Mücadele Misyonları, sürekli istatistik izleme, lider panoları vs.

    Karakterin özel becerileri gibi ayrıntılar üzerindeki güncellemeler için www.BrawlBusters.com’u takip etmeye devam edin.

    Testle karşılaşıp hayatta kalacak kadar iyi bir oyuncu musunuz – Savaşçı mısınız yoksa Avlanacak mısınız?

    Rock Hippo Productions Başkanı ve CEO’su Howard He şöyle konuşuyor: “Brawl Busters şu anda piyasadaki oyunların hiçbirine benzemeyen sıra dışı bir tarz ve duraksız aksiyon sunuyor. Oyun hem görüntüsü hem de yenilikçi oynama tarzı açısından gerçekten benzersiz ve oyuna başlamak için sabırsızlanan heyecanlı ve sadık bir takipçi kitlesi yarattı. Oyunu piyasaya sunmaya hazırlanırken, Weezor ve SkeinGlobe ile çalıştığımız için çok mutluyuz.”

    “Brawl Busters en başından itibaren batılı bir kitle için geliştirildi. Ve Rock Hippo’nun Kuzey Amerika ve Avrupa’daki deneyimleriyle, yine bir başarı öyküsü yazmayı bekliyoruz” diyor SkeinGlobe CEO’su Seul Ki Lee. “SkeinGlobe’un misyonu dünyanın her yanındaki oyunculara en iyi online oyun deneyimini sağlamaktır. Oyunu Brawl Busters’ın çok yakındaki çıkışıyla bir sonraki aşamaya taşırken, ‘Plan B’ projesinin tüm sadık fanlarına teşekkür etmek istiyoruz. Oyuncuların mümkün olduğunca kısa sürede bu oyun için öngördüğümüz vizyonu deneyimlemesi için Rock Hippo ile çalışacağız.”





    Yepyeni Bir Kavgaya Hazır Olun! Yorumları