Jabra, Avaya DevConnect platin üyesi   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-05-2011 (13:00)   Son Mesaj: 05-05-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    05-05-2011

    Jabra, Avaya DevConnect platin üyesi

    Jabra, Avaya DevConnect platin üyesi
    Jabra, Avaya DevConnect platin üyesi



    Jabra, Avaya DevConnect Programı Platin Üyesi oldu.

    Yenilikçi kulaklık çözümleri alanında dünya lideri Jabra, Avaya Birleşik İletişim için kaliteli ses çözümleri sunan Avaya DevConnect Programı’nda Platin Üyeliğe yükseldi. Yenilikçi eller-serbest ses çözümleri mükemmel ses kalitesi ve ergonomik rahatlık sunuyor, Birleşik İletişim ve çağrı merkezi ortamlarında verimliliği artırıyor.

    Avaya Birleşik İletişim çözümleri için kulaklık çözümleri sunan Jabra; güçlü ses kalitesi, daha yüksek ofis verimliliği ve gelişmiş ergonomik rahatlık sunan kablolu ve kablosuz daha geniş bir ürün yelpazesi geliştirmek üzere Avaya DevConnect Programı’nda en üst seviye olan Platin üyeliğe yükseldi. Avaya telefon çözümlerini hayata geçiren kurumlar artık Birleşik İletişim’in avantajlarından Jabra’nın kurulumu ve kullanımı kolay kulaklık ve konferans çözümleri ile her yerde her zaman rahatlıkla yararlanabiliyorlar.

    Avaya’nın geliştirici topluluğunda Platin üyelik, Jabra’ya gelişmiş kullanıcı deneyimi için Avaya çözümleri ile daha güçlü bir entegrasyon sağlama olanağı sunacak. Avaya’nın kaynakları ve Jabra’nın yenilikçi ürün geliştirmesi sayesinde ofislerde, çağrı merkezlerinde ve hareket halindeki kullanıcılar, kişisel ihtiyaçlarını karşılayan ve bütçelerine uygun uyumluluğu test edilmiş daha geniş bir ürün yelpazesine sahip olacaklar.

    Avaya DevConnect programı, standart tabanlı Avaya çözümleri ile uyumlu yenilikçi üçüncü parti ürünlerinin geliştirilmesini, uyumluluk testlerini ve ortak pazarlama çalışmalarını destekliyor. Program halihazırda binlerce yazılım ve donanım şirketi, entegratör, servis sağlayıcı ve müşteriden oluşuyor. Üye şirketler, kurumlara çoklu tedarikçi ağlarının değerini artırma ve sesi işe değer katan akıllı bir iş uygulamasına dönüştürme olanağı sunan IP telefon, çağrı merkezleri ve mobilite uygulamalarını içeren geniş bir teknoloji yelpazesinde deneyime sahip oluyor. Üyeler, aralarında doğal dil konuşma uygulamaları, kablosuz hizmetler, özelleştirilmiş bilgisayar telefon entegrasyon ve raporlama kabiliyetleri ve belirli dikey sektörlere özel olarak tasarlanmış çözümlerin de aralarında bulunduğu Avaya ile uyumluluğu test edilmiş geniş bir yenilikçi ürün yelpazesi geliştiriyorlar.

    Avaya DevConnect programı aracılığıyla üye şirketlerin birlikte geliştirme yapabilmesi için bir dizi platform ve arayüz sunuyor. DevConnect Programı’nın bir üyesi olarak şirketler Avaya’nın teknik kaynaklar ve eğitimi de içeren geniş destek yelpazesine ulaşabiliyorlar. Avaya DevConnect Programı’nda her biri birbirini takip eden pazarlama ve satış bağlılık seviyelerini gerektiren Kayıtlı, Altın ve Platin olmak üzere 3 üyelik seviyesi bulunuyor. Avaya uyumlu çözümler tasarlamak isteyen herkes ücretsiz kayıtlı üye olabiliyor. Altın ve Platin seviyesi üyelik için kurumların Avaya’nın müşteri memnuniyeti, ürün desteği, kurumsal operasyonlar, pazarlama ve satış kriterlerine uygunluğu aranıyor. Bu kriterlere uygun bulunan Jabra da artık Avaya DevConnect üyesi.







    Jabra, Avaya DevConnect platin üyesi Yorumları