Facebook, Facebook'a karşı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-27-2011 (23:00)   Son Mesaj: 03-27-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 987  

    03-27-2011

    Facebook, Facebook'a karşı!

    Facebook, Facebook'a karşı!
    Facebook, Facebook'a karşı!



    Facebook'tan acı bir itiraf geldi!

    Herkesin Facebook'u eleştirmesi tamam ama eleştiren Facebook'un kendisi olunca iş biraz garipleşiyor.


    Facebook, artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasında. Gecesini gündüzünü Facebook'ta geçirenlerimiz bile var. Peki Facebook, yeteri kadar güvenli mi? İşte bu tartışılır...Facebook hesabımızdan bir fotoğraf ya da başka bir şey sildiğimizde, Facebook sunuculardan o verinin hemen gitmediğini biliyoruz, fakat bunu Facebook'un Avrupa Politika Yöneticisi'nin de eleştirmesi, işin içine biraz tuhaflık katıyor. Sitedeki veri silme araçlarının veriyi tamamen silmediğini, sitenin bu konuda kendisini geliştirmesi gerektiğini itiraf eden Richard Allan, 500 milyonu aşkın üye sayısı bulunan bir sosyal paylaşım sitesinin bu konuya daha çok önem vermesi gerektiğini de belirtti.

    Sırf bilgi paylaşımı yüzünden bir sürü dava açılırken, bu durum zor giderek kötüleşiyor" şeklinde yorum yapan Richard Allan, Facebook kullanıcılarının, bilgilerinin korunduğuna dair bir garanti istediğinin ve silinen verilerinin sunuculardan tamamen silinmesi gerektiğinin de farkında olduğunu söyledi.

    Geçtiğimiz sene de Facebook, üçüncü şahısların uygulama oluşturarak insanların bilgilerine erişebilmesine olanak tanımış, fakat bu yüzden güvenlik uzmanları tarafından ağır uyarı ve eleştiriler almıştı.







    Facebook, Facebook'a karşı! Yorumları