Facebook'u abartanlara özel! (Video)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-20-2011 (19:00)   Son Mesaj: 03-20-2011 (19:00)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    03-20-2011

    Facebook'u abartanlara özel! (Video)

    Facebook'u abartanlara özel! (Video)
    Facebook'u abartanlara özel! (Video)



    Facebook'u abartanlara özel ürün!

    Gününüzün büyük kısmı Facebook'ta geçiyorsa, bu ilginç ürün çok hoşunuza gidecek...


    Facebook, zaman içeriside beraberinde birçok yeniliği de getirdi. İlk olarak sadece kendini tanıtma ile başlayan sistem, günümüzde evai çeşit oyun oynamamıza da olanak tanıyor. Hal böyle olunca, kullanımı sıklaşan Facebook üzerinde yapılan işlemler de çoğaldı. Bu işlemlerin çok fazla vakit aldığını fark eden bir firmaysa, "S.N.A.K" isimli yeni bir klavye üretti. Tamamen amaca yönelik üretilen S.N.A.K'da, Facebook iletişimimizi kolaylaştırmak için üretilmiş tam tamına 19 farklı kısa yol tuşu bulunuyor.

    Facebook'a girmek başta olmak üzere; neredeye bütün online işlemlerimizi tek bir tuş ile yapmamızı sağlayan S.N.A.K sayesinde, Facebook üzerinde harcadığımız zaman bir hayli kısalacak gibi gözüküyor. Tek bir tuş ile; beğenme, fotoğraf yükleme gibi işlemleri dahi yapabilmemize olanak tanıyacak cihazı, beraberinde gelen yazılımıyla kullanmamız gerekiyor.

    Özellikle bilgisayarlarının teknik detaylarına fazla para harcamayan ve bilgisayarlarını sadece sosyal amaçlı kullananların büyük ilgisini çekeceğe benziyor S.N.A.K. Fiyatıysa şimdilik 29.99 dolar olarak belirlendi.



    Video:







    Facebook'u abartanlara özel! (Video) Yorumları