Şaşkın aşığı fena "çarptılar"   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-11-2011 (21:00)   Son Mesaj: 03-11-2011 (21:00)    Cevap: 0    Gösterim: 1526  

    03-11-2011

    Şaşkın aşığı fena "çarptılar"

    Şaşkın aşığı fena
    Şaşkın aşığı fena "çarptılar"



    İnternetten 200 bin dolar kaptıran adam!

    İnternette aşk "bir başka!" İşte aslında olmayan bir kadına aşık olan adam ve başına gelenler...


    Illinois'te yaşayan 48 yaşındaki adı gizli tutulan adam, internette "bu kadarına da pes doğrusu" diyebileceğiniz türden bir olaya imza attı. Şanssız adam internette tanıştığı ve 200 bin dolar verdiği kadının bir sahtekar olduğunu öğrenince yaşananlara inanmak istemedi. İnternetten tanıştığı kadınla gerçek hayatta şahsen hiç tanışmayan ve görüşmeyen adam, Amerika, İngiltere, Nijerya ve Malezya'daki banka hesaplarına iki yıl içerisinde toplam 200 bin dolar yatırdı. İnternet aşkının varlığına dair elinde yalnızca bir sürücü belgesi olan adamın başına gelenler polise gittiğinde ortaya çıktı.

    Talihsiz adamın polise gitme nedeni de dolandırıldığını düşündüğünden değil, sözde aşkının Londra'da kaçırılmış olduğunu düşündüğünden. Adamın elindeki ehliyetin yalnızca bir örnek olduğu da ortaya çıkarken, kadının aslında var olmadığını söyleyen polis memuruna 48 yaşındaki adam kesinlikle inanmadı.







    Şaşkın aşığı fena "çarptılar" Yorumları