Firefox ve Chrome, IE'ye ters   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-24-2011 (15:00)   Son Mesaj: 02-24-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    02-24-2011

    Firefox ve Chrome, IE'ye ters

    Firefox ve Chrome, IE'ye ters
    Firefox ve Chrome, IE'ye ters



    IE de Chrome modasına uyacak mı?

    Microsoft, IE için Firefox ve Chrome'un gittiği yolda gitmeyecek! Peki ne yapacak?


    Microsoft'un tarayıcılarının yeni sürümlerini daha hızlı çıkarmayı hazırlanan Mozilla ve Google'ı takip etmeyeceği ortaya çıktı.Internet Explorer RC'nin açılışında The Register'a konuşan IE reklam direktörü Ryan Gavin, 2011'de Mozilla'nın dört Firefox sürümü çıkarmasına benzer bir planları olmadığını söyledi. Microsoft'un planı, Firefox ve 2010'da altı güncelleme yayınlayan Chrome'u takip etmek yerine daha sağlam değişiklikler ve sürümler sunmak.

    "Tekrarlamalar ve daha fazla sürüm numaraları, doyurucu güncellemeler demek değil" diyen Gavin, IE'nin platform önizleme modelini örnek gösteriyor ve önemli güncellemeler yaptıklarını belirtiyor. Bazı Firefox betalarını da örnek gösteren Gavin, beta'ların içeriklerinin ne olduğunu anlamanın zor olduğunu söyüyor.

    Gavin, Mozilla'nın planını takip etmeyeceklerini söylese de Microsoft, IE9 için aslında eskisine göre daha hızlı. IE8'in ilk herkese açık beta sürümü ile piyasaya sürülmesi arasında yaklaşık bir yıl vardı. IE9'da ile bu sürenin yarıya düşmesi olası.







    Firefox ve Chrome, IE'ye ters Yorumları