Görev çubuğunu sevmeyenlere!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 02-06-2011 (14:00)   Son Mesaj: 02-06-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    02-06-2011

    Görev çubuğunu sevmeyenlere!

    Görev çubuğunu sevmeyenlere!
    Görev çubuğunu sevmeyenlere!



    Bu 3 Chrome eklentisiyle görev çubuğundan kurtulun.

    Windows görev çubuğunun çok yer kapladığını mı düşünüyorsunuz? Bu eklentilerle onu Chrome'a taşıyın!

    Windows görev çubuğunun ekranınızda fazla yer kapladığını düşünüyorsanız ve özellikle de laptop gibi ekranı çok büyük olmayan bir bilgisayara sahipseniz, size önereceğimiz bu Chrome eklentileri sayesinde ona olan ihtiyacınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İşte hem çevrimiçi deneyiminizi daha keyifli bir hale getirecek, hem de size ekranınızda boş alan kazandıracak bazı Chrome eklentileri!

    Clock for Google Chrome

    Clock for Google Chrome , görev çubuğu saatinizin yerini almaya yönelik iyi bir aday. Farkı ise dijital değil analog bir saat olması.

    Daha çok işlev sunan bir saat arıyorsanız Chrome Clock 'u deneyebilirsiniz. Bu eklenti analog ve dijital model saatleri ve hatta alarm kurmayı destekliyor.

    Badge DateWindows 7 görev çubuğu tarihi tam olarak gösteriyor, ancak görev çubuğu dar ekrana sahip laptop'larda çok fazla yer kaplıyor. Badge Date 'i kullanarak şu anki ayı ve günü Chrome içerisinde görüntüleyebilirsiniz.

    X-Notifier

    X-Notifier ile Gmail, AOL, Hotmail, Yahoo gibi tüm büyük web e-posta hizmetlerindeki yeni e-postalarınız için uyarı alabilirsiniz. Firefox için de sunulan eklenti yüksek bir kaliteye sahip ve gerçekten indirmeye değer.







    Görev çubuğunu sevmeyenlere! Yorumları