10 bin Euro'luk cep telefonu   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-29-2011 (00:00)   Son Mesaj: 01-29-2011 (00:00)    Cevap: 0    Gösterim: 799  

    01-29-2011

    10 bin Euro'luk cep telefonu

    10 bin Euro'luk cep telefonu
    10 bin Euro'luk cep telefonu



    Lüks cep telefonu sektörünün önde gelen markalarından Vertu, bugüne kadar geliştirdiği en zengin içeriklere sahip akıllı telefonu ''Constellation Quest''i tanıttı.

    Les Ottomans Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Vertu Global Satış Direktörü Steve Amstutz, Ventu ürünlerinde teknoloji, tasarım ve hizmetler olmak üzere 3 temel unsurun öne çıktığını belirterek, ''Constellation Quest gerçek anlamda ilk akıllı lüks telefon'' dedi.

    Constellation Quest'in müşterilere en iyi, en güncel teknolojiyi vermek üzere tasarlandığını, telefonda e-mail çözümü bulunduğunu, internet üzerinden gezinme fırsatları sunulduğunu, pusulalı ve bölgeye göre önceden yüklenmiş haritalı A-GPS bulunduğunu, EDOF ve çifte LED flaşlı 5 megapiksel kamera ve 40 GB dahili hafıza bulunduğunu belirten Amstutz, Vertu'nun son 10 yılda tasarım ve cep telefonu teknolojilerinde en son teknoloji ve olanakları kullandığını söyledi.

    Amstutz, ''Ürünlerimiz İngiltere'de el yapımı olarak tasarlanıyor ve üretiliyor. Lüks bir ürünün sahip olması gereken bütün özellikleri barındırıyor. İçerik olarak da yeni hizmetler geliştirmekten ve sunmaktan gurur duyuyoruz. Hizmetlerimiz içinde Vertu müşterilerinin yaşam tarzı özetleniyor. Cihazların içeriği ve hizmeti, müşterilerin hayatını kolaylaştırmak ve daha iyi düzenlemek amacıyla planlanıyor. Vertu tasarımıyla birlikte müşteriye özel olarak sunulan asistan aracılığıyla iyi bir restoranda rezervasyon, iyi bir otelde konaklama, jet ile ulaşıma kadar hayat en iyi şekilde düzenleniyor'' dedi.

    Vertu Concierge hizmetiyle özel bir tuşla sesli veya e-posta ile tüm dünyaya 7 gün 24 saat ulaşılabildiğini, City Brief ile de dünyadaki 140 şehir hakkındaki bilginin yanı sıra, yeme-içme, alışveriş, ziyaret yerleri, konaklama yerleri hakkında kişiye özel bilgiler sunulduğunu anlatan Amstutz, Concierge hizmetinin de 8 dilde verildiğini, çalışma saatleri içinde Türkçe hizmetin de olduğunu belirtti.
    Amstutz, Vertu'nun 10 yıl içinde ilk 10'a girmeyi başardığını, bu ürünün Türk müşterilerine olabildiğince güzel şekilde sunulması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, ''Tüm bu hizmetler müşterilerimize üstün yaşam standardı sunuyor. Müşteriler gittikleri ülkelere yakın duruyor'' diye konuştu.''MÜCEVHER ÜRETİR GİBİ...''

    Soruları Amstutz, Vertu için Türkiye'nin stratejik bir pazar olduğunu ve Türkiye'de yatırım yapmaya devam edeceklerini, ürünlerini son kullanıcıya daha yakın hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.

    Amstutz, telefonlarının fiyatlarının da 4 bin ile 10 bin avro arasında değiştiğini metal paslanmaz çelik olan Constellation Quest'in fiyatının ise 5 bin 800 avro olduğunu belirterek, ''Constellation Quest en son ürettiğimiz ürün. Hem teknoloji, hem hizmetler, hem de içerik bulunuyor. Dünyada böyle bir telefon bekleyen çok fazla müşteri var. Fiyat aralığı içinde orta bir yerde...'' dedi.

    Amstutz, telefonlarında kullanılan malzemelerin de çok kaliteli ve özel olduğunu belirterek, ''Adeta bir saat, mücevher üretir gibi telefon üretiyoruz. Her bir Vertu telefonu tek bir usta, mühendis tarafından cihazın bütün parçaları birleştirilerek üretiliyor. Telefonun hangi ustanın elinden çıktığı laser ile telefonun arkasına işlenir'' dedi.







    10 bin Euro'luk cep telefonu Yorumları