En iyi 5 soru ve cevap sitesi!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:07)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1408  

    01-14-2011

    En iyi 5 soru ve cevap sitesi!

    En iyi 5 soru ve cevap sitesi!
    En iyi 5 soru ve cevap sitesi!



    İnternette soru sorabileceğiniz bu 5 web sitesi, neredeyse tüm sorularınza cevap verebiliyor!

    İnternetin hayatımıza getirdiği en büyük kolaylıklardan biri, bir sorunun cevabını bilmediğinizde interneti kullanarak çözüm bulabilmeniz. Artık bir çok konuda bilgi edinmek için çoğunlukla sözlükleri, ansiklopedileri karıştırmanıza veya bir kütüphaneye gitmenize gerek yok. Peki internette sorularınıza cevap aramaya nereden başlamalısınız?İşte sorularınıza cevap bulabileceğiniz en iyi 5 web sitesi!

    Stack Exchance

    Stack Exchance, bir soru sorma ve cevaplama sitesi değil ancak ağında bulunan tüm soru ve cevap sitelerini bir araya getiriyor. Örneğin fotoğrafçılıkla ilgili bir sorunuz varsa photo.stackexchange.com adresini ziyaret edebiliyorsunuz.

    Stack Exchange


    QuoraQuora, sorabileceğiniz her tür soru için cevap sayfaları oluşturmaya yönelik bir soru ve cevap verme topluluğu. Genç olmasına rağmen teknoloji dünyasında benimsenen Quora, bir çok soruya cevap sunabiliyor. Hizmeti kullanarak ilginizi çeken konuları takip etmeniz de mümkün.

    Quora


    GoogleSanırız Google'ın tanıtıma pek ihtiyacı yok. Sorularımızın çoğuna Google'ın hızlı ve etkili araması ile cevap bulabiliyoruz.

    Google


    Wolfram AlphaWolfram Alpha'da soracağınız sorulara hiçbir yerde alamayacağınız faydalı cevaplar bulabilirsiniz. Örneğin Wolfram'a bir belirli bir etkinliğin kaç kalori yaktığını sorabilir veya ailenizdeki kişilerle olan kan bağınızı hesaplatabilirsiniz.

    Wolfram Alpha


    AadvarkAadvark ile ortaya bir soru atın ve site sizin için bunu cevaplayacak doğru kişiyi birkaç dakikada bulsun. Hizmet, birbirine yardım etmek isteyen kullanıcıları bir araya getiriyor. Bir soru sorduğunuzda diğer kullanıcılar uyarılıyor ve size yardım edebiliyorlar.

    Aadvark







    En iyi 5 soru ve cevap sitesi! Yorumları