Kendi sitenizi kendiniz yapın   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-15-2011 (00:07)   Son Mesaj: 01-15-2011 (00:07)    Cevap: 0    Gösterim: 882  

    01-15-2011

    Kendi sitenizi kendiniz yapın

    Kendi sitenizi kendiniz yapın
    Kendi sitenizi kendiniz yapın



    Bu araçla herkes bir web sitesi yapabilir

    Kendi sitenizi hazırlamak istiyorsunuz ama bu konuda hiç birşey bilmiyorsunuz... Artık sorun değil!


    Bugün internette bir web sitesine sahip olmak hemen herkes için neredeyse bir zorunluluk. Fakat kendi web sitenizi hazırlamak için bir bütçeniz, programlama dili bilginiz veya karışık programları öğrenmek için ayırabilecek zamanınız olmayabilir. Bu durumda başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için hazırlanmış ve mümkünse ücretsiz bir program bulmanız gerekiyor. Bu da sandığınızdan daha zor bir iş olacaktır. Neyse ki biz sizin için böyle bir program önerebiliriz. Yeni başlayan kullanıcıların ilk web sitelerini yapabilmeleri için tasarlanmış WebPlus Starter Edition adlı program bu konuda size yardımcı olabilir.WebPlus Starter Edition'ın sitesini ziyaret edip ücretsiz üyeliğinizi oluşturduktan sonra e-posta adresinize gelen bilgilerle program kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Ardından eğer boş bir sayfayla işe başlamak istiyorsanız "Start New Site"ı seçebilir, ya da hazır şablonlardan birini seçebilirsiniz. Eğer hazır bir şablon seçecek olursanız bu şablon üzerindeki görselleri, metinleri ve renkleri dilediğiniz gibi değiştirme imkanına sahip olacaksınız.

    Bu konudaki en iyi ücretli yazılımlardan biri olan Dreamweaver'a benzerliği ile dikkat çeken WebPlus Starter Edition'ı denemek için buraya tıklayarak programın sitesini ziyaret edebilirsiniz.







    Kendi sitenizi kendiniz yapın Yorumları