iPad 2 ciddi ciddi geliyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:07)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:07)    Cevap: 0    Gösterim: 736  

    01-14-2011

    iPad 2 ciddi ciddi geliyor!

    iPad 2 ciddi ciddi geliyor!
    iPad 2 ciddi ciddi geliyor!



    iPad 2 çok yakında raflarda olacak (mı?)

    Biz birincisini yeni gördük ama başkaları iPad 2 heyecanını şimdiden yaşamaya başladı bile...


    Elektronik piyasanın devlerinden olan Apple'ın iPad'nin yenilenmiş modelinin çıkacağı uzun zamandır etrafta dolaşan bir dedikoduydu.Nitekim bu dedikodulara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer çıkış tarihiyle beraber. Piyasalarda yayılan yeni dedikoduya göre iPad 2, bir Şubat tarihi itibariyle raflarda olacak.

    Konuyla yakından ilgilenen internet teknolojileri araştırmacısı Kevin Rose yaptığı tutarlı tahminlerle bilinen bir araştırmacı. Rose'a göre yeni iPad ilkine göre çok daha yüksek "dpi"ye sahip bir ekrana sahip olacak. iPad hakkındaki diğer ve sıkça dile getirilen söylentilerse şöyle: iPad 2 geliştirilmiş bir arka kameraya sahip olacağı gibi, kullanıcılarının görüntülü chat yapmasına olanak tanıyacak bir de ön kamera bulunduracak. Bu iletişimse Mac, iPhone 4, iPod touch 4 ve iPad 2 kullanıcıları arasında kullanılabilecek.

    Çok daha hafif ve üç eksenli bir jiroskop kullanması beklenen iPad 2, aynı zamanda USB desteğine de sahip olacak.

    Apple'ın genel ürün çıkarma politikasına bakacak olursak; iPad 2'nin Nisan ayından önce raflardaki yerini alması işten bile değil.







    iPad 2 ciddi ciddi geliyor! Yorumları