SMS'leri konuşmaya çeviren sözlük   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (15:43)   Son Mesaj: 01-13-2011 (15:43)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    01-13-2011

    SMS'leri konuşmaya çeviren sözlük

    SMS'leri konuşmaya çeviren sözlük
    Akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi sözlük yazılımı güncellendi. İşte Google Translate’in en yeni mobil uygulaması ve sahip olduğu bomba yenilik!

    Google Translate mobil cihazlar için de çok önemli bir kaynak. Ancak bu başarılı servisi daha rahat kullanabilmek için iyi bir üçüncü şahıs yazılıma ihtiyacınız var. Google, Android'li akıllı telefon sahiplerine bu konuda bir ayrıcalık tanıyor.

    SMS'leri konuşmaya çeviren sözlük
    Programı İndirmek İçin Tıklayınız

    SMS Çeviri Hizmeti

    Geçtiğimiz yılın Ocak ayı içersinde Translate hizmeti için ilk Android uygulamasını duyuran Google, aradan geçen bir yıllık süreçte yazılımın ikinci versiyonunu yayınladı. Daha fazla giriş seçeneğine kavuşan yazılım, önceki sürümde yaşanan karakter sorunlarından da tümüyle arındırılmış.

    Bu sürümdeki en keyifli özelliklerden biri ise hiç şüphe yok ki SMS desteğinin getirilmesi olmuş. Bu sayede telefonunuza gelen mesajları doğrudan istediğiniz dile çevirtebiliyorsunuz. Elbette ki yeni sürümün büyük bombası sadece bu değil. Google, Android kullanıcılarına bu sürüm ile birlikte önemli bir ayrıcalık tanıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç programı tanıttı.

    Uygulamayı başarılı buldunuz mu?


    (ShiftDelete.Net)





    SMS'leri konuşmaya çeviren sözlük Yorumları