İnternet hızını artırmak mümkün mü?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:26)   Son Mesaj: 12-30-2012 (17:05)    Cevap: 1    Gösterim: 1260  

    01-04-2011

    İnternet hızını artırmak mümkün mü?

    İnternet hızını artırmak mümkün mü?
    ADSL bağlantı hızınızı yazılımlar yoluyla artırabilmek mümkün mü? İnternet üzerinde bunu yaptığını iddia eden onlarca farklı yazılım yer alıyor. Bazıları ücretli olan bu yazılımlar sisteminize neler yapıyor?

    nternet kullanıcısı olan herkes bağlantı hızının daha yüksek olmasını ister. Daha hızlı bir bağlantı için daha üst seviye bir pakete üye olmak gerekiyor. Bu da fiyat bakımından herkese uygun değil.
    Mevcut ADSL bağlantı hızını etkileyen birçok faktör bulunuyor. Bu sebeple bağlantı hızı her an farklı olabiliyor. Servis sağlayıcının sunduğu en üst hıza ulaşmak her zaman mümkün değil.

    Mevcut hızdan memnun kalmayan kullanıcılar bunu artırmanın yollarını arıyorlar. İnternet üzerinde ufak bir araştırma yaptığınız zaman ADSL hızını artırdığını iddia eden birçok yazılım olduğunu görebilirsiniz.

    Bağlantı hızını artırdığını iddia eden bu yazılımların en önde gelenlerini sizler için denedik. Bu yazılımlar ne gibi ayarlar yapıyor, güvenilir mi ve en önemlisi gerçekten de hızı artıyor mu?

    SG TCP Optimizer




    Piyasadaki tüm programların detaylı incelemesini görmek için tıklayınız

    Epey karışık gibi görünen bir ana menüye sahip olan bu yazılım birçok farklı ayar yapabilmeyi sağlıyor. Standart bir kullanıcının bu ayarların içinden çıkabilmesi mümkün değil. Bu yüzden alt tarafta bulunan Optimal seçeneğini tıklayıp Apply Changes"a bastığınızda yazılımın belirlediği en uygun ayarlar yapılıyor. Bu yazılımı denediğimizde herhangi bir sorun yaşamadık ancak sonuçta bağlantı hızımızda da bir değişiklik olmadı. (SG TCP Optimizer"ı denemek için tıklayın)

    (ShiftDelete.Net)




    İnternet hızını artırmak mümkün mü? Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  12-30-2012, 17:05

    → İnternet hızını artırmak mümkün mü?


    abicim nasıl arttırırız onu istiyorum lütfen aöleyin
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci