Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-22-2010 (21:43)   Son Mesaj: 09-22-2010 (21:43)    Cevap: 0    Gösterim: 2258  

    09-22-2010

    Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri

    Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri
    Dövüş sanatları suçlular var olduğu sürece insanların kendini savunmak için başvuracağı ilk yardımlardan biri olacak. Bakın internet bu konuda size nasıl yardımcı oluyor?

    Sokaklarda suç olduğu sürece insanlar kendilerini korumak için bazı silahlara ve araçlara ihtiyaç duyacak. Ancak hem kanunlar gereği hem de sosyal biçiminden gereği her daim yanınızda kendinizi koruyacak bir silah bulunduramazsınız.(YouTube'a Nasıl Girilir? )
    Bu durumda, kendinizi savunmanız için en iyi silah vücudunuz oluyor. Dövüş sanatlarını kullanarak zor durumlarda kendinizi savunabilirsiniz.



    Siteleri Görmek İçin Tıklayınız


    İnterner Her Derde Deva

    Eğer dövüş sanatları dersleri almak için yeterince paranız ve vaktiniz yoksa internet size bu konuda yardımcı olabilir. YouTube'da bu konuda uzmanlar tarafından hazırlanmış videolu dersler ve kanallar bulunuyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu konudaki en iddialı sayfalaı biraraya getirdi.


    Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri

    Dövüş Sporlarını Öğrenin

    Kendine Üstat Wong diyen bu eğitmen, dövüş sanatlarının aseletiyle sokak dövüşlerinin pratikliğini birleştirmiş. 250'den fazla videosu bulunan kanal sürekli güncelleniyor ve Üstat Wong dövüş konusunda faydalı bilgiler veriyor.


    Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri


    Siteye Girmek İçin Tıklayınız


    ::Bu sitelerdeki eğitimleri takip edecek misiniz? Kendinizi dövüşerek korumak ister misiniz?



    SDN - http://shiftdelete.net


    http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/172677-bu-videolarla-kendinizi-korumayi-ogrenin.html




    Web'ten ücretsiz dövüş sanatı dersleri Yorumları