Bu yazılım her akılıl telefonu lazım   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-20-2010 (16:41)   Son Mesaj: 09-20-2010 (16:41)    Cevap: 0    Gösterim: 841  

    09-20-2010

    Bu yazılım her akılıl telefonu lazım

    Bu yazılım her akılıl telefonu lazım
    Telefonunuzun yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? O halde gelin telefonunuzda yer alan fazlalıklardan kurtulun. İhtiyacınız olan mobil uygulama bu yazıda.


    Akıllı telefonunuz zamanla eski performansından uzaklaşıp, hantallaştı mı? Ya da fazlaca üçüncü şahıs yazılım denediğiniz için işletim sisteminiz mobil yazılım karmaşası altında can mı çekişmeye başladı?

    O halde bugün gelin telefonunuza bir güzellik yapın ve yazımızda yer verdiğimiz, türünün en iyi örneklerinden biri olan bu uygulamayı bir deneyin. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net her akıllı telefonda bulunması gereken faydalı bir programı adım adım anlattı...


    Bu yazılım her akılıl telefonu lazım

    Bir çeşit uygulama yöneticisi olan yazılımın adı UninstallingKing. Telefonunuzda yer alan tüm yazılımları (ön yüklü mobil uygulamalar dahil) listeleyen program, bu programları saniyeler içersinde telefonunuzdan kaldırabilmenize olanak tanıyor.

    Dil Desteği

    Bu yazılım her akılıl telefonu lazım

    Türkçe dil desteği bulunmayan yazılımda Rusça ve İngilizce seçenekleri mevcut. İstediğiniz dil paketini kurulum ekranında seçebiliyorsunuz.


    Programın Adım Adım İncelemesini Görmek İçin Tıklayınızda



    :: Uygulamada karşılaştığınız sorunları SDN Forumlarında paylaşın.

    SDN - http://shiftdelete.net







    Bu yazılım her akılıl telefonu lazım Yorumları