Ücretsiz sanal bilgisayar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-20-2010 (16:39)   Son Mesaj: 09-20-2010 (16:39)    Cevap: 0    Gösterim: 731  

    09-20-2010

    Ücretsiz sanal bilgisayar

    Ücretsiz sanal bilgisayar
    İş yerleri için ekonomik seçenekler sunan sanal bilgisayarlarla yakından tanışmak ister misiniz? Microsoft'un uygulamasına bir göz atın...


    Son dönemlerde, yazılım firmaları sanal bilgisayar servislerini ön plana çıkartmaya başladı. Bir bilgisayar üzerinden birçok sanal makinenin oluşturulmasını sağlayan bu sistem sayesinde hem yerden tasarruf ediyorsunuz hem de olayın maddi yönleri hafifliyor.

    Bu tarz hizmetler sunan firmalar, ürünlerinin avantajlarını sunmak için farklı reklam kampanyaları deniyor. Microsoft SQL Server 2008 Spatial Data'ın özelliklerini tanıtmak için her kullanıcıya ücretsiz sanal bilgisayar tahsis etmeye başladı.



    Ücretsiz sanal bilgisayar

    Ücretsiz Sanal Office

    Firmanın hazırladığı web sitesine girerek, 3 saat için size tahsis edilmiş sanal bilgisayarı kullanabiliyorsunuz.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, bu süre zarfında, Microsoft'a ait tüm programları da ücretsiz olarak test etmeniz mümkün. Sanal bilgisayarda Office programlarını da dilediğiniz gibi faydalanabiliyorsunuz. Microsoft'un bu hizmetinden faydalanmak için bu adrese tıklayabilirsiniz.

    Sanal bilgisaya ActiveX gerektirdiği için sanal Internet Explorer tarayıcısında çalışıyor. Sistemi kullanmak için firewall'unuzu da kapatmanız gerekiyor.

    :: Microsoft'un bu sanal bilgisayarını kullanacak mısınız?




    SDN - http://shiftdelete.net





    Ücretsiz sanal bilgisayar Yorumları