Haftanın yazılımları: iş yeri araçları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-20-2010 (10:42)   Son Mesaj: 09-20-2010 (10:42)    Cevap: 0    Gösterim: 850  

    09-20-2010

    Haftanın yazılımları: iş yeri araçları

    Haftanın yazılımları: iş yeri araçları
    İş yerinizde faturalarınızı kolayca düzenlemek, belgelerle başa çıkmak, sesli emirlerinizi e-posta vasıtasıyla iletmeye ne dersiniz?


    Bilgisayarlar, hayatımıza girdikçe, eski usüller yavaş yavaş terkedildi. Artık pek az firma, kalemler veya biçimsiz kağıt yığınları ile uğraşıp "kara kapaklı muhasebe defterleri" tutmayı tercih ediyor. Tercihini bilişimden yana kullanan şirketler, hiç de haksız sayılmazlar; verimlerini en üst düzeye taşıyıp, ses komutlarıyla e-posta yağdırmak varken, kim eski yöntemleri tercih eder?


    Haftanın yazılımları: iş yeri araçları

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, "Haftanın Yazılımları" köşemizin bugünkü konukları, iş yerinizde kullanabileceğiniz araçlar. Faturalarınızı düzenleyin, tablolar yaratın, karışık matematik hesaplarını hesap makinelerine değil, gelişmiş bilgisayar araçlarına bırakın. Karşınızda, en kullanışlı ofis araçlarından bazıları!

    OpenOffice

    OpenOffice hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Microsoft Office araçlarının yaptığı hemen hemen her şeyi, ücretsiz başarabilen yazılım, bilgisayarlarınızın baş köşesinde olmaya layık. Aracı indirmek için bağlantıya tıklamanız kafi.


    Haftanın yazılımları: iş yeri araçları


    Diğer Programları Görmek İçin Tıklayınız



    :: İş yerinizde tercih ettiğiniz araç nedir?

    SDN - http://shiftdelete.net





    Haftanın yazılımları: iş yeri araçları Yorumları