Örümcek Adam oyun dünyasında İNCELEME   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-17-2010 (18:41)   Son Mesaj: 09-17-2010 (18:41)    Cevap: 0    Gösterim: 2478  

    09-17-2010

    Örümcek Adam oyun dünyasında İNCELEME

    Örümcek Adam oyun dünyasında İNCELEME
    Sinema ve çizgi romanlarla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Örümcek Adam, maceralarına artık bilgisayar oyunlarıyla devam ediyor. Peki, kahramanın yeni oyunu satın almaya değer mi?

    En sevilen süper kahramanlardan biri olan Spider-Man, yeni bir oyun ile sevenlerinin karşısına çıktı. Örümcek Adam'ın tüm yeteneklerini kullanmamıza imkan tanıyan Spider-Man: Shattered Dimensions'ın 3 tane de sürprizi var! Zira klasik Örümcek Adam kostümünün haricinde 3 farklı kıyafet daha, oyunda kullanıcıları bekliyor!
    İNCELEMENİN DEVAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ



    Örümcek Adam oyun dünyasında İNCELEME

    Tek Oyun 4 Farklı Örümcek Adam

    Bu kez korkunç düşmanı Mysterio ile yüzleşen kahramanımız, bir talihsizlik sonucu 4 farklı gerçekliği birden yaşamaya başlar.

    Her bir gerçeklikte, zaman ve mekanlar farklıdır ve her defasında da değişik kostümlerle yeni düşmanlarına karşı savaşmak zorunda kalır. Bu hengamenin arasında, kendi gerçekliğini bulmak ve Mysterio'yu yenmek en büyük görevidir... Ancak bu defaki macera, diğerleri kadar kolay olmayacaktır...




    Örümcek Adam oyun dünyasında İNCELEME Yorumları