İnternet Explorer 9 beta yayında!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-17-2010 (00:44)   Son Mesaj: 09-17-2010 (00:44)    Cevap: 0    Gösterim: 744  

    09-17-2010

    İnternet Explorer 9 beta yayında!

    İnternet Explorer 9 beta yayında!
    Büyük gün sonunda geldi ve Internet Explorer 9'un beta versiyonu resmi olarak yayınlandı! İşte ünlü tarayıcının yeni versiyonuyla ilgili detaylar ve indirme linki...


    İnternet dünyası için önemli günlerden biri sonunda geldi. Microsoft'un uzun süredir üzerinde çalıştığı Internet Explorer 9'un ilk betası resmi olarak yayınlandı! Internet Explorer 9 için açılan Beautyoftheweb.com adresinden yayınlanan yeni versiyon tarayıcı, birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

    Tarayıcıyı indirmek için http://www.beautyoftheweb.com adresine gitmelisiniz. Buradan 32-bit ya da 64-bit işletim sisteminize göre uygun versiyonu seçmelisiniz. Yeni beta versiyonda favori ya da sık kullandığınız web sayfalarını bilgisayarınızın görev çubuğuna iğneleyebiliyorsunuz.

    İnternet Explorer 9 beta yayında!


    Yeni versiyon ile ilgili olarak ilk gözünüze çarpacak olan özellik muhtemelen bu olacaktır. Bu özellik ile birlikte sık kullanılanlar listesine dinamizm getiriliyor. Ayrıca görev çubuğundaki sitelerin yönetimi de oldukça pratik.

    Tabii ki bu işlem için Windows 7 kullanıyor olmak gerekiyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ünlü tarayıcının tüm yeni özelliklerini ve nasıl kullanılacağını detaylıca anlattı.


    İnternet Explorer 9 beta yayında!

    IE 9'un Detaylı İncelemesine Ulaşmak İçin Tıklayınız




    :: Internet Explorer 9'u denediniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın


    SDN - http://shiftdelete.net





    İnternet Explorer 9 beta yayında! Yorumları