İşte 100 dolara Android destekli telefon   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-17-2010 (00:39)   Son Mesaj: 09-17-2010 (00:39)    Cevap: 0    Gösterim: 765  

    09-17-2010

    İşte 100 dolara Android destekli telefon

    İşte 100 dolara Android destekli telefon
    Operatörlere gelecek nesil telekomünikasyon ağı çözümleri sunan Huawei, Froyo olarak da bilinen Android™ 2.2.'nin en son versiyonu tarafından desteklenen, uygun fiyatlı akıllı telefonu IDEOS™'u piyasaya sunuyor.

    IDEOS'un satış fiyatı, sunulacağı pazarların şartlarına göre 100-200 ABD Doları arasında olacak.
    Yükleme hızlarını 7.2 Mb/saniyenin üzerine çıkaran, WCDMA + WiFi dual ağ desteği sunan ergonomik tasarımlı IDEOS'un, kullanıcılara internet erişimi için çok çeşitli imkanlar sunarken, her yerde kullanıma hazır mobil geniş bant hizmetleri sağladığı ifade ediliyor. Söz konusu akıllı telefon aynı zamanda, bir WiFi router gibi tek seferde sekiz cihaza kadar destek veriyor. Bu özellik IDEOS'u kablosuz bağlantı seçeneklerinde ön plana çıkarıyor.
    Sarı, mavi ve mor renklerde satışa sunulan IDEOS; Android 2.2 ile sadece hızlı çalışmıyor, aynı zamanda sesli arama, sesli navigasyon ve SD kart uygulamalarını çalıştırma imkanı sunuyor. Android Market™'de mevcut olan 70 binden fazla uygulama ile iletişim, eğlence, ofis ve finansal kapsamlı konulardaki uygulamaları kullanıcılarla buluşturuyor. Huawei Cihaz CEO'su Kevin Tao IDEOS'la ilgili şu açıklamayı yaptı:

    "Google'un mobil internet stratejisi ile bağlantılı heyecan verici uygulamaları, akıllı telefonların popülerleşmesinin temel unsurlarından birisini oluşturuyor. Android işletim sisteminin tüm imkanlarını uygun fiyatla sunan IDEOS, mobil internetten her kesimin faydalanmasını sağlayabilmek üzere tasarlandı. Kullanıcı deneyimi konusunda olduğu kadar fiyat/performans dengesinde de iddialı bir akıllı telefon. IDEOS'u geliştirerek 2010 yılı için belirlediğimiz hedefimizi çok kısa sürede gerçekleştirmekten büyük gurur duyuyoruz."




    İşte 100 dolara Android destekli telefon Yorumları