Tamemen kişiselleştirebilen telefon   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (15:42)   Son Mesaj: 09-16-2010 (15:42)    Cevap: 0    Gösterim: 697  

    09-16-2010

    Tamemen kişiselleştirebilen telefon

    Tamemen kişiselleştirebilen telefon
    HTC, merakla beklenen yepyeni akıllı telefonlarını sonunda resmi olarak duyurdu. Bu çok özel cihazların güçlü donanımlarını ve ayrıntılı özelliklerini yazımızda bulacaksınız.


    Tayvan'lı üreticinin Desire serisine dahil akıllı telefonları sonunda resmiyet kazandı. Son derece güçlü donanımları ile dikkat çeken HTC Desire serisi akıllı telefonlar, aynı zamanda Tayvanlı üreticinin yeni akıllı telefon çizgisine dair de önemli ipuçları taşıyor. Yeni cihazların bölgesel donanım değişikliklerine bakılırsa HTC cihazlarında pazar odaklı özellikler kullanacak. Duyurulan her iki cihazın da son çeyrekte kademeli olarak pazara sunulacağı belirtilmiş. (HTC Sense Artık Daha Yetenekli)


    Tamemen kişiselleştirebilen telefon

    Yeni Desire serisinin dikkatlerden kaçmayan bir başka ayrıntısı ise multimedya konusunda hayli zengin fonksiyonlara sahip olması. Nokia N8'de de yer alan Dolby ses teknolojisinin bir başka türevine HTC'nin Desire serisinde de rastlanıyor. Telefonlarda yer alacak olan işletim sistemi ise Android 2.2 Froyo. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, tamamen kişilleştirebilen HTC'nin iki yeni akıllı telefonunu fotoğraflar eşliğinde inceledi.

    HTC Desire HD

    Tamemen kişiselleştirebilen telefon

    4.3 inçlik hayli deniş bir LCD ekrana sahip olan Desire HD, Dolby Mobile ve SRS virtual ses teknolojisi ile doyurucu bir çoklu ortam deneyimi vaat ediyor.

    İNCELEMENİN DEVAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    :: Hangi Desire modelini daha çok beğendiniz?

    SDN - http://shiftdelete.net





    Tamemen kişiselleştirebilen telefon Yorumları