Dünyanın en sağlam zırhlı araçları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 2432  

    09-15-2010

    Dünyanın en sağlam zırhlı araçları

    Dünyanın en sağlam zırhlı araçları
    Sıradan bir sürücü için güvenli araçta, frenleri, sağlam, emliyet kemeri ve hava yastığı bulunması yeterlidir. Ancak, aracın içindeki zenginleştikçe güvenlik için olan standartlar da artıyor.

    Liderlerin ve zenginlerin kullandığı özel zırhlı araçlar, herkesin dikkatini çeker. İçindekini ulaşılmaz yapan bu araçların kuşursun geçirmez camları ve özey yüzeyleri onları dört tekerlekli bir kaleden farksız hale getiriyor.

    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    4 Tekerlekli Kaleler

    Bu özel güvenlikli araçlarda, sağlam yapı kadar hız ve konforda ön planda olmak zorunda. Önemli kişilerin satın almak için bir servet yatırdığ bu araçları yakından tanımak ister misiniz?

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net liderlerin bile canlarını emanet ettiği bu 10 aracı biraraya getirdi...

    Başkanların Tercihi

    Dünyanın en sağlam zırhlı araçları

    Cadillac One -; The Beast (iblis) adlı bu araç Amerikan Başkan'ları tarafından kullanılıyor. Otomobilin kapısı, bir Boeing 747 kabin kapısıyla aynı kalınlıkta. Obama'nın korumaları tarafından siper olarak adlandırlıan aracın yüzeyi, bombalara, nükleer saldırılara ve her türlü kuruşna karşı korumalı. Üstelik kimyasla saldırılara karşı aracın içerisinde özel bir oksijen ünitesi bulunuyor. Böylece dışarıyla tüm bağlantı kesiliyor ve başkan aracın içerisindeki oksijenle hayatta kalıyor.

    ::Bu tarz özel bir aracınız olmasını ister miydiniz?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Dünyanın en sağlam zırhlı araçları Yorumları