Sony üçüncü boyuta yatırım yapıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 748  

    09-15-2010

    Sony üçüncü boyuta yatırım yapıyor

    Sony üçüncü boyuta yatırım yapıyor
    Sony bugün başlayan IFA teknoloji fuarında yeni ürünlerini ve yatırımlarını yaptı. Ancak firma bu fuarda tek bir teknolojiye önem verdi. İşte fuarla ilgili detaylar...


    Teknoloji firması Sony 3D yaptığı büyük yatırımı IFA fuarında tanıttı. Almanya'da düzenlenen teknoloji fuarında, Sony rakiplerine 3D konusunda meydan okudu.(3D TV'ler Hakkında Her Şey)

    Fuarın açılışı sırasında konuşma yapan Sony CEO'su Sör.Howard Stringer'ın sadece üç boyutlu teknolojiler konusunda açıklamalar yapması firmanın bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını kanıtlıyor.


    Sony üçüncü boyuta yatırım yapıyor

    30 Yeni Üç Boyutlu Film Geliyor

    Sör. Stringer, geçtiğimiz yıl Avatar ile başlayan 3D sinema çılgınlığının bu yıl bir standart hale geldiğini önümüzdeki aylarda 30 tane üç boyutlu filmin gösterime gireceğini belirtti.

    Firma üç boyutlu yapımların sinemanın geleceği olduğunu düşünüyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in hanerine göre, CEO geliştirdikleri 3D görüntü motorunun piyasadaki en iyi sistem olduğunu da iddia etti.

    Playstation 3 oyun konsoluna 3D desteğinin gelmesiyle birlikte 38 milyon kullanıcının bu hizmetten faydalanmaya başlayacağını bunun da pazara canlılık katacağı, Sony CEO'su tarafından açıklandı.

    Sony önümüzdeki aralık ayında üç boyutlu el kameralarımı da piyasaya sürecek.

    :: Sizce 3D TV'ler normal televizyonların yerini alabilecek mi?


    SDN - http://shiftdelete.net






    Sony üçüncü boyuta yatırım yapıyor Yorumları