SDN Magazin 47: Yaz fotoğraflarınızı baskıya götürün   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 744  

    09-15-2010

    SDN Magazin 47: Yaz fotoğraflarınızı baskıya götürün

    SDN Magazin 47: Yaz fotoğraflarınızı baskıya götürün
    Tepeden tırnağa özel dosya konularıyla dolu SDN Magazin’in yeni sayısı yayınlandı! Haber 7 işbirliğiyle hazıırlanan bu dergide de, hem güncel hem de merak edilen başlıkları bir araya getirdik. Bunlardan mutlaka haberiniz olmalı!



    Yazın sıcakları yerini yavaş yavaş sonbahar soğuklarına bırakmaya başladı. Ancak teknoloji dünyasının sıcak haberleri sizi bu soğuklarda da ısıtmaya yeter. Yine bomba gibi konularla hazırlanmış olan SDN Magazin.


    Teknoloji Sayesinde Süper Kahraman Olmak Mümkün mü?

    Teknolojik ekipmanlarla donanıp süper kahramanlığa soyunan film ve çizgi roman karakterlerine hepimiz aşinayız. Peki ya gerçek hayatta onlar gibi olmak mümkün mü? SDN editörleri bu teknolojileri araştırdı.


    Yaz Bitti Fotoğraflar Baskıya Gitti!

    Tatil mevsimi olarak bilinen yaz artık sona erdi. Çektiğiniz yüzlerce fotoğrafı baskıya verme zamanı? Peki nasıl bir baskı makinesi tercih edilmeli? Cevabı SDN editörlerinin özel araştırmasında.




    Ülkemizde Hangi Android'li Telefonlar Satılıyor

    Cep telefonu tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Android işletim sistemli telefonları ülkemizde de popüler. Peki Türkiye'de bu mobil işletim sisteme sahip hangi telefonları bulabilirsiniz? SDN editörleri bu telefonları tek tek anlattı.




    SDN Magazin 47: Yaz fotoğraflarınızı baskıya götürün

    İndirmek için tıklayın




    Ofiste Stres Attıran Oyunlar

    Günlük hayatın stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak istiyorsanız, bu oyunlar ideal. SDN editörleri stres attıran bu oyunları biraraya getirdi...

    Artık Sokaklar Hiç Tekin Değil

    Uzun zamandır beklenen oyun satışa sunuldu! Mafia II, 1950"lilerin kirli dünyasını ekranlarınıza taşıyor. Mafyanın en alt kademesinden başlayıp, en tepeye giden yolda ilerliyoruz. Peki ama yapımı 7 yıl süren bu oyun bu sabırlı bekleyişi hak edecek kadar güzel mi? Cevabını SDN test merkezi verdi.






    SDN Magazin 47: Yaz fotoğraflarınızı baskıya götürün Yorumları