Yavaş bilgisayar stres sebebi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 868  

    09-15-2010

    Yavaş bilgisayar stres sebebi

    Yavaş bilgisayar stres sebebi
    Yapılan bir araştırma dünyanın en teknolojik ülkelerinden biri olarak kabul edilen Amerika'nın bilinmeyen bir özelliğini ortaya çıkarttı. İşte bu ilginç araştırmanın sonuçları...

    İşleri kolaylaştırmak ve iş hayatındaki stresi azaltmak için tasarlanan bilgisayarların aslında kendilerinin gerginlik yaptığı ortaya çıktı. (Patron Baskısına Son Veren Yöntemler)

    Amerika genelinde Intel'in desteğiyle yapılan bilgisayar kullanıcılığı araştırması, yavaş çalışan makinelerin ve kum saati sendromunun bazen cinnetle bile sonuçlandığını gösteriyor.

    Ünlü işlemci firmasının desteğiyle bilgisayar kullanıcıları üzerinde yapan istastistik firması Harris Interactive, Amerkalıların bilgisayar kullanımıyla ilgili bilinmeyen gerçekleri açıkladı.


    Yavaş bilgisayar stres sebebi


    Yavaş Bilgisayar Stres Kapısı

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, işletim sisteminin tepkisiz kaldığı zaman ortaya çıkan kum saati sembolü, bilgisayar kullanıcılarının yüzde 51'ini çileden çıkartıyor.

    Evinde ya da iş yerinde bilgisayarla fazla yakın olan kullanıcıların yüzde 80'i ise bilgisayar takıldığı zaman geçirdiği zaman içerisinde kendini engellenmiş ve depresif hissediyor.

    Araştırmaya katılan kişilerin yüzde 62'si bilgisayarı takıldığı zaman sinirlenip, küfür ettiğini kabul ederken, yüzde 24'lük kısım ise fare ya da klavyeyi kırdıklarını hatta monitöre bile vurduklarını belirtti.

    Kum saati sendromunun neden olduğu davranış bozuklulukları konusunda ise katılımcıların, yüzde 70'i başkalarıyla tartıştıklarını itiraf etti. Yüzde 46'lık kısım ise bilgisayara kızıp hırsını aile fertlerinden çıkarttığını söyledi.


    :: Siz bilgisayar başındayken sinirlenip en fazla ne kadar şiddet dolu bir hareket yaptınız?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Yavaş bilgisayar stres sebebi Yorumları