Google logoları nasıl tasarlanıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 1137  

    09-15-2010

    Google logoları nasıl tasarlanıyor

    Google logoları nasıl tasarlanıyor
    Google, özel günlerde Doodle adını verdiği özel logolar kullanıyor. Çok hoş tasarımlara sahip bu özel logoların nasıl bir süreçten geçerek bizlerle buluştuğunu hiç merak ettiniz mi?


    Google'ın Doodle adını verdiği özel logolarını bilmeyen pek yoktur. Önemli günlerde, o günün anlamını yansıtan özel logolar yapmayı adet edinen Google, zaman zaman çok hoş eserlerle karşımıza çıkıyor. (Google Doodle Yarışması Sonuçları)


    Google logoları nasıl tasarlanıyor

    Google'ın özel logoları beğeni topluyor


    Özel Bir Ekip Var

    Google, bu özel logolar için çalışan bir ekip oluşturmuş durumda. Grafikerler ve sanatçılardan oluşan ekip, aralıksız olarak yeni Doodle'lar üzerinde çalışıyor.

    Google'ın özel logolarının nasıl hazırlandığını ve ekibin son kararına gelene kadar nasıl eskizler yaptığını ilerleyen sayfalarda görebilirsiniz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net tüm bu adımları anlatan bir yazı hazırladı.

    Her Şey Tahtada Başlıyor


    Google logoları nasıl tasarlanıyor


    Her şey ilk olarak tahtada başlıyor. Doodle ekibinin önemli üyelerinden Jennifer Hom, üzerinde çalıştığı fikri tahtaya çizerek ekibin diğer üyeleri ile paylaşıyor.

    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız



    :: Google'ın özel logoları arasında şimdiye kadar en çok aklınızda kalan hangisiydi?


    SDN - http://shiftdelete.net






    Google logoları nasıl tasarlanıyor Yorumları