Strese iyi gelen oyunlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 1059  

    09-15-2010

    Strese iyi gelen oyunlar

    Strese iyi gelen oyunlar
    Saatlerce bilgisayar ekranına bakmak, dışarı çıkamamak siz boğuyor mu? En önemlisi ise tüm bu sorunlar nedeniyle moraliniz mi bozuluyor? O zaman, bu basit oyunlarla eğlenin ve vaktinizi harcayın.

    Modern iş hayatının en büyük mucizesi tüm işleri bilgisayar başından halledebilmeniz. Ancak siz tuşlara basarak, şirketinize milyonlar kazandırıyorken bir yandan da tüm gününüzü bir ofisin içerisinde tıkılı kalarak geçiriyorsunuz.(Yavaş Bilgisayar Stres Sebebi)


    Strese iyi gelen oyunlar

    Sıkıntıdan patlıyorsanız bu oyunlar size göre

    Can Sıkıntısına İyi Geliyorlar

    Sürekli aynı işleri yapmak ve rutine bağlı olmak bir süre sonra psikolojik olarak sıkılmanıza neden olacaktır. Eğer siz de artık bilgisayar başında zorla duruyorsanız bu durumu eğlenceli hale getirmenin bir de çözümü var.

    Ufak boyuttaki oyunlar, mesainiz sırasında stresten uzaklaşmanız için size yardımcı olabilir. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, strese iyi gelen oyunları biraraya getirdi...

    İşte aksiyondan, stratejiler kadar türünün en iyi oyunları...


    Ofis Satrancı

    Dünyanın en eski strateji oyunlarından biri olan satranç eğer bir ofise uyarlanırsa ne olurdu? Hrmaggeddon adlı bu oyun size sorunun cevabını vermek için hazırlanmış.


    Strese iyi gelen oyunlar

    http://games.adultswim.com/hrmageddo...line-game.html


    Bir şirket içerisinde geçen yapımda, iki farklı grup bulunuyor. Aynı satranç gibi, piyonlarınızla hamleler yapıyorsunuz.

    Patron, sekreter, pazrlamacı ve bilgisayarcı gibi piyon sınıflarının her birinin farklı yetenekleri bulunuyor. Biraz kanlı olan oyun hem zekanızı zorlarken hem de sizi eğlendirecek.


    Diğer oyunları görmek için tıklayınız


    :: Bu oyunlar arasında en çok hangisi ilginizi çekti?




    SDN - http://shiftdelete.net/strese-iyi-ge...lar-23485.html





    Strese iyi gelen oyunlar Yorumları