SDN Magazin 48: Yeni iPod'lar mercek altında   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    09-15-2010

    SDN Magazin 48: Yeni iPod'lar mercek altında

    SDN Magazin 48: Yeni iPod'lar mercek altında
    Tepeden tırnağa özel dosya konularıyla dolu SDN Magazin’in yeni sayısı yayınlandı! Haber 7 işbirliğiyle hazıırlanan bu dergide de, hem güncel hem de merak edilen başlıkları bir araya getirdik. Bunlardan mutlaka haberiniz olmalı!


    Yazın sıcakları yerini yavaş yavaş sonbahar soğuklarına bırakmaya başladı. Ancak teknoloji dünyasının sıcak haberleri sizi bu soğuklarda da ısıtmaya yeter. Yine bomba gibi konularla hazırlanmış olan SDN Magazin.


    Yeni iPod"ları Tüm Detayları İle İncelendi

    Apple"ın mobil müzik platformları yenilendi! SDN editörleri yeni nesil iPod'ları mercek altına aldı. Yeni nesil sizi tamin edebilecek mi?

    Gözlüksüz 3D Hakkında Her şey

    3D destekli sinemaların ve televizyonların ortak özelliği gözlük ile çalışıyor olmaları. Peki bu teknolojinin yaygınlaşmasının önündeki en büyük engellerden biri olan gözlüğü kaldırmak mümkün mü?

    Teknoloji Dünyasının Tehlikeli İşleri

    Parlak ve ışıltılı gibi görünse de, teknoloji dünyasında da bir hayli tehlikeli işler mevcut. Meraklılar için bu meslekleri derledik.

    AMD"den İki Yeni Performans Canavarı!

    Intel"in Atom ve daha üst seviye işlemcilerine rakip olarak satışa sunulacak Bobcat ve Bulldozer"in marifetlerini SDN editörleri masaya yatırdı. Bu işlemciler aradığınız performansı sunacak mı?



    İndirmek için tıklayın.

    Nettop Gerçekleri

    Masaüstü PC"lere göre daha az enerji tüketen, ayrıca cebinizi de fazla sarsmayan Nettop"lar, geldikleri noktayı hakediyor. Bilgisayar kullanmak için artık koca bir masayı işgal etmenize gerek yok. Herşeyin birarada olduğu bu sistemler hakkında daha fazla bilgiyi SDN editörleri araştırdı...

    4 Farklı Kostüm ve 4 Farklı Örümcek Adam!

    Marvel"in sevilen kahramanı Örümcek Adam, yeni bir oyun ile karşımıza çıktı. Spider-Man: Shattered Dimensions"ı test merkezimizde ağırladık.




    SDN Magazin 48: Yeni iPod'lar mercek altında Yorumları