iPad ne hale geldi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 825  

    09-15-2010

    iPad ne hale geldi

    iPad ne hale geldi
    Apple'ın son gözdesi iPad ile yapılabileceklerin sınırı yok gibi. Çılgın tasarımcılar iPad'in içindense dışıyla ilgilenerek çok ilginç kullanım şekilleri ortaya çıkarmışlar.


    Apple'ın tüm dünyada olay yaratan ürünlerinden olan iPad, daha önce iPhone'un yaptığı etkiye benzer bir etki yaratmayı başardı. (Samsung Galaxy S, Apple iPad'e Karşı)

    Nasıl ki iPhone, dokunmatik ekranların ve akıllı telefonların bir anda yaygınlaşmasını sağladıysa, iPad de benzer bir şekilde tablet PC'lerin birer birer ortaya çıkmasına yol açtı.


    iPad ne hale geldi

    Apple iPad büyük ilgi gördü

    Nasıl Kullanılıyor?

    Yüzlerce farklı uygulama ile çok farklı şekillerde kullanılabilen iPad, sahiplerine çok farklı seçenekler sunabiliyor.

    Ancak bazı kullanıcılar iPad'in içini ve size sunduklarını değiştirmek yerine, bu cihazı dışarıdan müdahalelerle çok farklı şekillerde kullanmayı tercih ediyorlar.

    Apple, iPad'in bu şekillerde kullanılabileceğini tahmin etmiş miydi bilemeyiz ama bu çılgın modları görünce şaşıracağınızdan eminiz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, tasarımını konuşturup iPad'i çok farklı hale getiren insanlara ait videolara yayınladı.


    Diğer Videoları Görmek İçin Tıklayınız


    :: iPad sizce başka ne gibi şekillerde kullanılabilir?


    SDN - http://shiftdelete.net








    iPad ne hale geldi Yorumları