Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 722  

    09-15-2010

    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar

    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar
    Sinema sektörünü heyecanlı kılan en büyük olaylardan biri de izleyenleri kendine hayran bırakan kurgusal cihazlardır. Peki bunlardan en çok hangilerinin gerçek olması lazım diye düşündünüz mü?


    Beyazperdenin teknoloji büyüsü ve tasarım gücü sayesinde filmlerde çok ilginç kurgusal ürünlerle karşılaşmak mümkün. Bu ürünler gerçek olmasa da görsel efektler ve kurgu sayesinde seyirci onların varlıklarına inanıyor.(Geleceğin Robot Güzelleri)


    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar

    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Genelde her fantastik ve bilim kurgu filminde bulunan ve hayata renk katan bazende büyük sorunları çözen bu cihazlardan bazıları var ki onlar sinema tarihine bile geçti.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net sinema salonlarından çıkan seyircilerin bir türlü unutamadığı bilim kurgu klasiği cihazları derledi.


    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar

    Geleceğe Dönüş serisini izleyen herkes filmin bir sahnesinde kullanılan uçan kaykaylara hayran olmuştur. İkinci filmin gelecekte geçen sahnelerinde gözüken bu kaykay film için çok sıradan birşeydi ancak 80'lerin insanı için teknolojinin bir sembolü olmuştu. Filmin esas teknolojik bombası olan zaman makinesi ise gerçek olmak için hâlâ büyük bir hayal...

    Görünmezlik Kalkanı

    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar

    bilim kurgu filmlerinin en ilginç ırklarından biri de Predator'ler. Bu avcı ırk gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekiyor. Predator'ların görünmez olmasını sağlayan bu cihazda sinema tarihine geçen kurgusal ürünlerden biri. Hangi seyirci bu cihazdan bir tane sahip olmak istemedi ki?


    :: Sizin en çok hangi bilim kurgu filminde görünen cihazın gerçek olmasını istiyorsunuz?




    SDN - http://shiftdelete.net








    Biilim kurgu filmlerden unutulmaz cihazlar Yorumları