En garip film afişleri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-15-2010 (14:38)   Son Mesaj: 09-15-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 1863  

    09-15-2010

    En garip film afişleri

    En garip film afişleri
    Film afişleri her zaman gerçeği yansıtamayabiliyor. Hayal gücü çok geniş kişiler tarafından hazırlanan öyle film afişleri var ki, ilk bakışta hangi filme ait olduğunu bile anlamakta zorlanacaksınız.


    Bir filme gitmeden önce hakkında bir fikir edinebilmek için başvurduğumuz şeylerden biri de filmin afişidir. (En İyi Chuck Norris Esprileri)


    Eskiden herkesin fragmanlara ve yorumlara ulaşabilme şansı olmadığından, afişler film hakkında bir şeyler öğrenebilmek için büyük önem taşıyordu.


    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    En garip film afişleri

    Bu afişin Star Wars'a ait olduğunu söylesek, ne dersiniz?


    Tüm Afişler Doğruyu Söylemez

    Ancak tüm afişlerin gerçeği yansıttığı ve film hakkında sağlıklı bilgi verdiğini söylemek zor. Bazıları orijinal, bazıları da belli ülkeler için özel hazırlanmış öyle afişler var ki, onlara bakıp filmlere girenlerin bambaşka şeylerle karşılaştığı ortada.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net,


    Gremlinler


    En garip film afişleri

    Steven Spielberg'in en ünlü filmlerinden olan Gremlinler hiç de bu afiştekine benzemiyor. Polonya'da kullanılan bu afişi yapan kişi kendi hayal gücünü kullanmış.


    :: Sizce bu afişlerden en garibi hangisi?




    SDN - http://shiftdelete.net





    En garip film afişleri Yorumları