Facebook bosanma nedenleri arasinda   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2009 (19:56)   Son Mesaj: 01-07-2010 (00:49)    Cevap: 3    Gösterim: 1795  

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen alptraum
  • 1 gönderen mhmt

    12-29-2009

    Facebook bosanma nedenleri arasinda

    Facebook bosanma nedenleri arasinda
    Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre, 2009 yılında hazırlanan her 5 boşanma dilekçesinden birinde “Facebook” geçtiği belirlendi.

    Eski arkadaşları buluşturan ve yeni arkadaşlar bulmaya yarayan site, evlilikteki sorunları artırmaktan sorumlu tutulduğunu söyleyen uzmanlar, eşlerin birbirlerini Facebook’ta kaçamak yapmakla veya Facebook’a dalıp birbirlerini unutmakla suçladığını açıkladılar.

    Boşanmalar konusunda uzman Amerika merkezli avukatlık firması Divorce Online tarafından yapılan araştırmada, yaş grubu gözetilmeksizin rastgele 5 bin boşanma dilekçesi incelendi. Bu dilekçlerin yüzde 20’sinde Facebook’a en az bir gönderme yapıldığı belirtildi. Fakat, yaş grupları dikkate alındığında, özellikle 35 ve daha genç evliler arasındaki boşanma dilekçesinde Facebook’a göndermelerin arttığı kaydedildi. Araştırmayı yapan firmanın direktörü Mark Keenan, bu dilekçelerin çoğunda Facebook’ta yapılan sadakatsizliklerin yer aldığını belirterek, “2010 yılında genel boşanma oranları aniden hızla yükselecek ” dedi.

    Yaklaşık 14 milyon İngiliz’in de eski arkadaşlarla iletişim kurmak ve yeni arkadaşlıklar edinmek amacıyla bu tür sosyal paylaşım sitelerini düzenli olarak kullandıkları tahmin ediliyor.

    yabanGülü ve mus'ab bunu beğendiler.



    Facebook bosanma nedenleri arasinda Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  12-30-2009, 14:54

    --->: Facebook bosanma nedenleri arasinda


    Bir ara da msn bu konuda öndeydi. Dahası çıktı şimdi tabi..
    Allah korusun.

    selametle..
    yabanGülü bunu beğendi.
    mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mhmt

      Permalink - Mesaj no 2  01-01-2010, 09:57

    --->: Facebook bosanma nedenleri arasinda


    çevremde facebook yüzünden ayrılanları, küsenleri, kavga edenleri biliyorum maalesef.

      Permalink - Mesaj no 3  01-07-2010, 00:49

    --->: Facebook bosanma nedenleri arasinda


    Geçen bir kardeşimi aradım 4 yıldır yüz yüze görüşemiyorduk.İlk aradığımda beni benimde tanıdığım müslüman bir kardeş sandı derken dedi facebook a davet etmişti bugünde sesin ona benzeyince dedim hayırdır.Derken benim aklıma geldi bir arkadaşın facebook undan arattım hiçde iyi şeylere rastlamadım o ara aklım uzaklara ve eskilere gitmek istedi keşke görmeseydim.
    Müslüman elbette hatalar yapabilir ama ibu günümüz teknolojisi bunu hızlandırıryor.
    emirahmedyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) emirahmedyasin