Nasreddin Hoca'nın Krize Çözümü   Konuyu açan: Bediüzzaman26   İlk Mesaj: 12-15-2009 (15:31)   Son Mesaj: 12-15-2009 (15:31)    Cevap: 0    Gösterim: 3602  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Bediüzzaman26

    12-15-2009

    Nasreddin Hoca'nın Krize Çözümü

    Nasreddin Hoca'nın Krize Çözümü
    AKŞEHİR - Rifat Yerlikaya bildiriyor - 50. Uluslararası Nasrettin Hoca Şenlikleri Konya`nın Akşehir ilçesinde başladı. Temsili Nasrettin Hoca Kadir Çöpdemir, Devlet Bakanı Faruk Çelik`le birlikte dereye, küresel krize dikkat çekmek için parayla maya çaldı.


    Akşehir Belediyesi ile Nasrettin Hoca ve Turizm Derneğince organize edilen programda etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı`nda Kaymakam Kenan Çiftçi, Belediye Başkanı Mustafa Baloğlu ve Dernek Başkanı Taner Serin`in Atatürk Anıtı`na çelenk koymasıyla başladı.


    Daha sonra geleneksel tellal kıyafeti giyen bir grup, Akşehir`in cadde ve sokaklarını dolaşıp, maniler okuyarak, halkı Nasrettin Hoca Şenlikleri`ne davet etti.


    Şenliklere bu aşamadan sonra katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik ile beraberindekiler, Nasrettin Hoca`nın Türbesi`ne gelerek, Temsili Nasrettin Hoca Kadir Çöpdemir`i şenliklere çağırdı.


    Temsili Nasrettin Hoca Kadir Çöpdemir, Devlet Bakanı Faruk Çelik ile birlikte dereye, küresel krize dikkat çekmek için parayla maya çaldı.


    Devlet Bakanı Çelik, ``Hocam neyi mayalarsa tutacağına inanıyorum`` dedi.


    Temsili Nasrettin Hoca Çöpdemir de ``Bana dediler ki `Nasrettin kriz var gitme`.Ben de dedim ki `benim çocuklarım akıllıdır. Keriz olan krize yenilir. Akıllı olan krize yenilmez`` diye konuştu.

    xyzt bunu beğendi.



    Nasreddin Hoca'nın Krize Çözümü Yorumları