Ev Telefonunda Bluetooth   Konuyu açan: beyza   İlk Mesaj: 03-12-2009 (18:00)   Son Mesaj: 03-12-2009 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 1086  

    03-12-2009

    Ev Telefonunda Bluetooth

    Karel'in geliştirdiği ST30 adlı yeni ürünle cep telefonuna gelen çağrılara normal telefonla yanıt vermek mümkün.

    Karel tarafından geliştirilen ST30 telefon seti, Bluetooth özelliği sayesinde, Bluetooth destekli bir cep telefonuyla eşleştirilebiliyor. Böylece kullanıcı, GSM üzerinden gelen çağrılara ST30 telefon seti üzerinden cevap verebiliyor. Kullanıcılar GSM aramalarını ST30 üzerinden gerçekleştirebildiği için, GSM telefonlarının neden olduğu sağlık riskleri de en aza indirgeniyor. Ayrıca ST30, kurumsal hatta sahip GSM kullanıcıları için bir çeşit FCT (Fixed Cellular Terminal - Sabit GSM Terminali) görevi de görüyor.



    Ev Telefonunda Bluetooth


    ST30'un Bluetooth özelliğiyle evdeyken cep telefonunuza gelen çağrıları yanıtlayabiliyorsunuz.




    Karel ST30, Bluetooth özelliği sayesinde kullanıcılarına, açık alanda 10, kapalı alanda 5 metre kapsama alanında hareket özgürlüğü sağlıyor. Handsfree, ahize ya da kulaklıkla konuşma özellikleri, kullanıcının tercih ve ihtiyaçlarına göre rahat ve hızlı kullanım imkanı sunuyor. LED ile aydınlatılmış geniş grafik ekranı ile programlanabilir özel fonksiyonlu tuşları, telefonun ve menülerinin pratik kullanımını sağlıyor. ST30, CTI uygulamalarıyla birlikte kullanılabiliyor. ST30 ile Bluetooth kullanımını şifrelemek, görünürlüğü engellemek, görünür cihazları listeleyebilmek ve hafızaya almak da mümkün.




    Ev Telefonunda Bluetooth Yorumları