Microsoft'tan yetenekli fare   Konuyu açan: beyza   İlk Mesaj: 02-06-2008 (20:43)   Son Mesaj: 02-06-2008 (20:43)    Cevap: 0    Gösterim: 949  

    02-06-2008

    Microsoft'tan yetenekli fare

    Yeni fare tek bir USB yuvası ile harikalar yaratıyor...
    Microsoft'tan yetenekli fare
    Kişisel bilgisayarlar için ürettiği çevre birimleriyle de önemli bir yere sahip olan Microsoft, yeni faresiyle tek bir USB yuvası kullanarak harikalar yaratıyor.

    Microsoft'un Mobile Memory Mouse 8000 ismini verdiği yeni ürünü, tek bir USB yuvasının bile bazen değerli olduğu taşınabilir bilgisayar kullanıcıları için önemli getiriler sağlayan bir ürün. Ürün öncelikle bilgisayarla iki farklı şekilde iletişim kurabilen bir fare durumunda. İsterseniz kendi alıcısını USB yuvasına katabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz ise farenin altındaki anahtarı Bluetooth konumuna getirip kullanıma bilgisayardaki yerleşik Bluetooth alıcısıyla devam edebilirsiniz.

    Bellek Nerede?

    Farenin içindeki USB bellek ise USB yuvasına taktığınız alıcının içinde. 1 GB'llk flash bellek önemli belgelerin her yere sizinle gelmesini sağlayacak kadar. Bu farenin şarj edilebilir bir pil kullandığını da belirtelim. Pilin doldurulması için ise değişik bir yöntem geliştirilmiş durumda. USB yuvasına takılan alıcı ile farenin arasında iki tarafa da manyetik olarak tutunan bir kablo yerleştiriyorsunuz. Bu şekilde sadece bir USB yuvasından hem farenizi kullanıyorsunuz, hem farenin pilini dolduruyorsunuz hem de bir flash belleğe sahip oluyorsunuz.

    Donanım ürünlerine yaptığı girişin 25. yılında Microsoft sürekli yeniliklerle geleceğini de bu şekilde gösteriyor.






    Microsoft'tan yetenekli fare Yorumları