Malzemeler :

* yarım pasta keki

Islatmak için:

* 1 su b.süt
* 2 çorba k.toz şeker

Kreması için:

* 1 su b.süt
* 3 çorba k.un
* 1 yumurta sarısı
* 1 su b.toz şeker
* 2 elma
* 1 çay k.tarçın

Üzeri için:

* şanti
* file fındık

Hazırlanışı :

Elmaları soyup doğradıktan sonra tencereye alın. Üzerine toz şekeri ve tarçını ekleyerek kapağı kapalı suyunu çekene kadar pişirin.

Diğer tarafta kremasını hazırlayın. Bunun için tencereye süt , un, yumurta sarısı ve toz şekeri alarak çırparak pişirin. Kaynayınca içine pişirdiğiniz elmaları ilave edip karıştırın.

Pasta kekini süt ve toz şeker ile ıslattıktan sonra elmalı kremayı minik kuleler şeklinde sıkın. Uç kısımlarına da şanti sıktıktan sonra file fındık serperek soğuk servis yapın.