Galatasaray'ın sıradaki yıldızı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-18-2011 (03:25)   Son Mesaj: 07-19-2012 (01:33)    Cevap: 1    Gösterim: 781  

    06-18-2011

    Galatasaray'ın sıradaki yıldızı!

    Galatasaray'ın sıradaki yıldızı!
    Yıllık 2 milyon Euro garanti para teklif edilen Ganalı futbolcu ve bonservis için 6 milyon Euro önerilen Inter Kulübü, anlaşmaya hazır.

    Galatasaray'ın sıradaki yıldızı! İşte Cimbom'un sıradaki yıldızı


    JOSE Antonio Reyes, Diego Forlan ve Tomas Ujfalusi"nin kulüpleriyle anlaşan Galatasaray"ın sıradaki yıldızının Sulley Muntari olması bekleniyor. Sarı kırmızılıların uzun süredir görüşmeler yaptığı Ganalı futbolcu, gelmeye hazır olduğunu menajeri Piveteau aracılığıyla G.Saray"a bildirdi. Bir hafta önce temas kurulan Muntari"nin kulübü Inter ile de büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Futbolcu için İngiltere"nin Queens Park Rangers Kulübü"nden de teklif alan İtalyan ekibinin, G.Saray"ın 6 milyon Euro"luk önerisini daha cazip bulduğu belirtildi. Sarı kırmızılıların, Sulley Muntari"ye ise yıllık 2 milyon Euro garanti para teklif ettiği öğrenildi.

    Cambiasso da istendi

    Teknik direktör Fatih Terim de onay verdiği taktirde Sulley Muntari, sarı kırmızılı renklere bağlanacak. Terim"in bu konudaki kararını 1-2 gün içinde vermesi bekleniyor. Bu arada sarı kırmızılıların Inter"in bir diğer yıldızı Esteban Cambiasso ile de ilgilendiği öğrenildi.

    (hürriyet)





    Galatasaray'ın sıradaki yıldızı! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-19-2012, 01:33

    → Galatasaray'ın sıradaki yıldızı!


    ilgilenildi evet zamanında amaaa şimdi daha büyükleri alındı
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu