G.Saraylılar gözyaşlarını tutamadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-18-2011 (03:24)   Son Mesaj: 06-18-2011 (03:24)    Cevap: 0    Gösterim: 761  

    06-18-2011

    G.Saraylılar gözyaşlarını tutamadı

    G.Saraylılar gözyaşlarını tutamadı
    Fenerbahçe Ülker'in şampiyon olmasının ardından yıkılan Galatasaraylı basketbolcular ve taraftarlar gözyaşlarını tutamadı.

    G.Saraylılar gözyaşlarını tutamadı Karşılaşmanın bitmesiyle Galatasaraylı taraftarlar, sahaya yabancı maddeler yağdırdı.

    Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ve teknik heyet, koşarak soyunma odasına gitti. Bu arada Tutku'nun, Ömer Onan'ı yabancı maddelerden korumaya çalıştığı görüldü.

    Galatasaray Cafe Crownlu oyuncular ve teknik heyet birbirlerine saha ortasında sarılırken, bazı oyuncuların göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Özellikle Tutku ile Shipp'in göz yaşlarına hakim olamadığını gören başantrenör Oktay Mahmuti, oyuncularına sarılarak onları teselli etmeye çalıştı.

    Galatasaraylı taraftarlar da takımları için tezahüratlar yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ''Sen şampiyon olmasan da, kupaları almasın da seviyoruz seni'' diye bir süre tezahürat yaptı, oyuncularını tribünlere çağırıp, alkışladı.

    Bu sırada, Galatasaray Cafe Crown'da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rancik, maçtan sonra taraftarlara saha ortasında üçlü çektirdi.

    Galatasaraylı taraftarlar daha sonra Fenerbahçe'ye küfürlü tezahürat yapıp, ''Fener pabucu yarım, çık dışarı oynayalım'' diye bağırdı.







    G.Saraylılar gözyaşlarını tutamadı Yorumları