TS'ye Arabistan'da futbol dersi /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-26-2011 (15:13)   Son Mesaj: 03-26-2011 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 696  

    03-26-2011

    TS'ye Arabistan'da futbol dersi /

    TS'ye Arabistan'da futbol dersi /
    Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor'a kutsal topraklarda adeta futbol dersi verildi. Lige verilen milli ara nedeniyle Al İttihad ile dostluk maçı yapan Trabzonspor, Arabistan'dan boynu bükük ayrıldı.



    Trabzonspor, Cidde'deki kötü hoş geldin faslının ardından sahada da hiç iyi karşılanmadı. 35 futbolcu oynatan Al İttihad, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı.

    Süper Lig"e verilen milli arada Suudi Arabistan"ın 2. büyük takımı Al İttihad ile Cidde'deki dostluk maçında karşılaşan Trabzonspor, sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Karşılaşmaya, Bora, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Piotr, Jaja ve Pawel ile başlayan Bordo-Mavililer, mücadelenin 4. dakikasında öne geçti. Jaja"nın ceza sahasına girerken verdiği pası şık bir plase ile ağlara bırakan Pawel Brozek, Trabzonspor formasıyla ilk golünü attı. Ev sahibi ekibin ise taraftarı önündeki maçı kaybetmeye hiç niyetinin olmadığı 20. dakikada anlaşıldı... Nasir"in golü Al İttihad"i eşitliğe taşırken, ikinci bölümde denge bozuldu. 14 takımlı Suudi Ligi"nde 2. durumda olan Arap temsilcisi, 49"da Hasan ve 74"te de Muhammed ile farkı açtı.
    22 bin seyirci

    Bu sonuç, 27 bin kapasiteli Prens Abdullah El Faysal Stadı"ndaki 22 bin dolayında taraftarı kelimenin tam anlamıyla mest etti. Gecenin dikkat çeken noktalarına gelince... Normal şartlar altında TSİ 20.00"de başlaması gereken maç, hazırlıklar geç kalınca ancak 20.20"de start alabildi. Devre arası normal müsabakalarda 15 dakika sürerken "dostluk" sınavında bu süre neredeyse 30 dakikaya kadar çıktı. Al İttihad, Trabzonspor maçında tam 35 futbolcusunu birden denedi..

    İşte Al İttihad-Trabzonspor maçının golleri:






    TS'ye Arabistan'da futbol dersi / Yorumları