Yakılmak istenen FB formasını Beşiktaşlı aldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-26-2011 (12:09)   Son Mesaj: 03-26-2011 (12:09)    Cevap: 0    Gösterim: 693  

    03-26-2011

    Yakılmak istenen FB formasını Beşiktaşlı aldı

    Yakılmak istenen FB formasını Beşiktaşlı aldı
    Geliri Riyad Uluslararası Türk okuluna bağışlanmak üzere açık arttırma ile satılan Fenerbahçe formasını alıp yakmaya çalışan Galatasaray taraftarlarının elinden formayı koyu Beşiktaş taraftarı bir işadamı kurtardı.



    Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliği ve Nevruz Bayramı kutlamalarında Fenerbahçe futbolcularının imzaladığı forma açık artırma ile satıldı.Fenerbahçe As Başkanı Nihat Özdemir'in satılarak gelirinin Riyad Uluslararası Türk okuluna bağışlanmak üzere hediye ettiği ve üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların imzasının bulunduğu forma açık artıma ile satıldı.
    Açık artırmaya katılan bazı Galatasaraylı taraftarlar formayı alıp orada yakmak istemeleri üzerine açık artırmada heyecanlı anlar yaşandı. Formayı yakılmasın diye Galatasaraylı taraftarların elinden bir Beşiktaşlı aldı. Bin 500 Riyal'den (400 ABD doları) başlayan açık artırma 5 bin Riyal (yaklaşık 1.350 ABD Doları) ile son buldu.

    Açık artırmanın en ilginç yönü ise formayı satın alan kişinin koyu bir Beşiktaşlı olması oldu. Formanın yakılmasına gönlü razı olmayan Suudi Arabistan'da iş yapan Diyap Tut, aldığı formayı koyu bir Fenerbahçeli olan arkadaşına hediye etti.

    Diyap Tut artırmadan sonra Cihan Haber Ajansına yaptığı açıklamada, "Ben Beşiktaşlıyım, ama Fenerbahçe forması alıp da yakacaklarına ben alıp çok değerli bir arkadaşıma hediye ettim ve çok hak eden bir arkadaş. Otuz yıldır benim sevdiğim bir arkadaş, Fenerbahçeli ama olsun biz bütün sporları severiz bütün takımları da severiz yakılmaması için ayriyeten benim çevremdeki arkadaşlarımın gönüllerini kırmamak için aldım." dedi.

    Açık artırmanın başlangıcında formayı hediye eden Fenerbahçe As Başkanı Nihat Özdemir'e teşekkür edildi.




    Yakılmak istenen FB formasını Beşiktaşlı aldı Yorumları