Avusturya'yı deviren Belçika 'varım' dedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-26-2011 (03:11)   Son Mesaj: 03-26-2011 (03:11)    Cevap: 0    Gösterim: 725  

    03-26-2011

    Avusturya'yı deviren Belçika 'varım' dedi

    Avusturya'yı deviren Belçika 'varım' dedi
    Milli Takımımızın yer aldığı A Grubu'nda bizi yakından ilgilendiren bir maç oynandı. Belçika olmak ya da olmamak gözüyle baktığı Avusturya deplasmanından altın değerinde üç puanla döndü.

    Milli takımımız yakından ilgilendiren maçta Belçika, Avusturya'yı 2-0 mağlup ederek ikincilik yarışında ben de 'varım' dedi. Witsel'in golleriyle çok kritik üç puan alan Belçika maç boyu yaptığı savunma ile rakiplerine geçit vermedi. Salı günü Milli takımımızla karşılaşacak olan Avusturya ise oynadığı oyunla ışık vermedi.
    6. dakikada Witsel'le golü bulan Belçika ilk yarının kalan dakikalarında kalesini iyi savundu ve Van Buyten-Kompany ikilisinin gayretleriyle bir kaç cılız pozisyon dışında rakibine pozisyon vermedi. 50. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Witsel kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

    Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Belçika maçı 2-0 kazandı.

    Bu arada Beşiktaş forması giyen Ekrem Dağ 90 dakika boyunca sahada görev aldı. Türk asılı oyuncular Ümit Korkmaz ve Yasin Pehlivan ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

    Bu galibiyetle 5 maç sonunda 7 puana ulaştı. Avusturya ise 7 puanda kaldı. Avusturya salı günü Kadıköy'de Ay yıldızlılarımıza konuk olacak.

    LİGTV




    Avusturya'yı deviren Belçika 'varım' dedi Yorumları