Kazım: Bana ‘Daum’un futbolcusu’ olarak baktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (11:13)   Son Mesaj: 03-22-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 802  

    03-22-2011

    Kazım: Bana ‘Daum’un futbolcusu’ olarak baktı

    Kazım: Bana ‘Daum’un futbolcusu’ olarak baktı
    Fenerbahçe maçında attığı golden sonra eski teknik direktörü Aykut Kocaman’a yaptığı hareketle Sarı-Lacivertliler’in büyük tepkisini çeken Kazım Kazım, bu hareketten dolayı kesinlikle bir pişmanlık duymadığını söyledi.

    Senad Ok'un haberi

    "Fenerbahçe"deki son 2 yılımda hep haksızlıklara uğradım. Beni kabullenmediler ve devamlı dışladılar. Kocaman bana "Daum"un futbolcusu" olarak baktı. Anlık bir tepkiydi ama üzgün değilim."
    "PİŞMAN DEĞİLİM"

    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan sezonun belki de en kritik derbisinde attığı golden sonra eski teknik direktörü Aykut Kocaman"a yaptığı hareketle Sarı-Lacivertliler"in büyük tepkisini çeken Kazım Kazım, bu hareketten dolayı kesinlikle bir pişmanlık duymadığını söyledi.

    Kazım'ın kızdıran hareketi / Galeri

    'O HAREKET ÇAPINI GÖSTERİYOR'

    Maçın ilk golünü atan ve büyük sevinç yaşayan Sarı-Kırmızılı futbolcu, ağları sarstıktan sonra soluğu eski takımının kulübesinde aldı. Kendisini takımdan gönderen Aykut Kocaman"a "hareket" yapan genç futbolcuya F.Bahçe camiası tepki göstermiş, Kocaman da "Bu hareket onun çapını gösteriyor" ifadesini kullanmıştı.

    BANA 'DAUM'UN OYUNCUSU' DİYE BAKTILAR

    Maçın ardından yakın çevresiyle yaptığı hareketten ötürü pişman olmadığını paylaşan Kazım "Beni her zaman dışladılar. Son 2 yılda hep haksızlığa uğradım. Aykut Kocaman bana hep "Daum"un oyuncusu" gözüyle baktı. Bir türlü gözüne giremedim. Planladığımbir şey değildi. Anlık olarak tepki verdim. Ama yaptığımdan dolayı da pişman ya da üzgün değilim" ifadelerini kullandı.

    KOCAMAN"LA YILDIZI HİÇ BARIŞMADI

    Kazım, Fenerbahçe"de forma giyerken Zico, Aragones, Daumve Aykut Kocaman ile çalıştı. Özellikle Zico ve Daum, Kazım"dan son derece iyi faydalandı. Ancak Kocaman, genç yıldızı 1 yıl içinde 2 kere kadro dışı bırakıp sonunda da takımdan gönderdi. Geçen sezon Daum"un yıldızı olan Kazım, dönemin sportif direktörü Kocaman"ın isteği ile kadro dışı bırakılmış ve Fransa"nın Toulouse takımının yolunu tutmuştu. Sezon başı takıma dönen Kazım yine Kocaman"nın gözüne giremedi ve devre arasında yollarını ayırarak G.Saray"a transfer oldu.

    HT SPOR




    Kazım: Bana ‘Daum’un futbolcusu’ olarak baktı Yorumları