Kartal'ın yeni teknik direktörü belli oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-15-2011 (16:13)   Son Mesaj: 03-15-2011 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    03-15-2011

    Kartal'ın yeni teknik direktörü belli oldu

    Kartal'ın yeni teknik direktörü belli oldu
    Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bernd Schuster'in istifası nedeniyle yönetim kurulu olağanüstü toplandı ve Alman hocanın istifası kabul edildi. Basın Sözcüsü Mete Düren Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı.

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Mete Düren, teknik direktör Bernd Schuster'in istifa ettiğini belirterek, ''Yönetim Kurulu toplantısını bu istifayı kabul etmek için yapmadık. Kendisi istifa etmiştir, olay bitmiştir. Sezon sonuna kadar göreve yardımcı antrenör Tayfur Havutçu getirildi'' dedi.
    İşte Düren'in açıklamaları:

    "Schuster, Beşiktaş'a faydalı olamayacağını düşündüğü için başkanımıza istifa mektubunu iletmiştir". Başkanımız Demirören, kendisiyle uzun yıllar çalışmak istediğini belirtti. Ancak Schuster hak etmediği bir parayı almak istemediği ve kulübün parasını kullanmak istediğini ifade etmiştir. Schuster istifa etmiş ve konu kapanmıştır. İstifa tek taraflı bir süreçtir. Yönetim Kurulumuz sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu'nun teknik direktörlüğe getirilmesine karar verilmiştir. Havutçu yardımcılarını kendi seçecektir. Şu sıralar teknik adam aramak için uygun bir zaman değil. Bir sonraki sezonla ilgili yapılmadı. Tayfur Havutçu deneyimiyle bu görevi rahatlıkla kaldırabilecek bir kişirdir."

    Mete Düren, Kayserispor maçında Tayfur Havutçu'nun takımın başında çıkacağını söyledi.

    Düren ayrıca bir süre önce gönderilen İbrahim Üzülmez'in takıma dönmesinin mümkün olmadığını ve fesih sözleşmesinin TFF'ye gönderildiğini söyledi.




    Kartal'ın yeni teknik direktörü belli oldu Yorumları