Kayserispor'a Manisaspor freni   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (14:12)   Son Mesaj: 03-05-2011 (14:12)    Cevap: 0    Gösterim: 726  

    03-05-2011

    Kayserispor'a Manisaspor freni

    Kayserispor'a Manisaspor freni
    Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Kayserispor, bu sezon kendi sahasında ilk yenilgisini Manisaspor karşısında aldı.

    Avrupa kupalarına katılma hedefine ilerlemek için zirve yarışından kopmama mücadelesi veren Kayserispor, sezon başından beri başarılı bir grafik çiziyor. Bu sezon oynadığı 24 karşılaşmada 43 puan toplayan sarı kırmızılı ekip, 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
    Deplasmanda Medical Park Antalyaspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Fenerbahçe'ye yenilen Kayserispor, kendi sahasında ilk kez dün Manisaspor'a yenildi. Kendi sahasında ligin ilk yarısında Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yenip Galatasaray ile berabere kalan sarı kırmızılı ekip, sahasında ilk yenilgiyi tattıran Manisaspor'u da deplasmanda 2-0 mağlup etmişti.

    Sezon başında teknik direktörlük görevine gelen Şota Arveladze ile başarılı bir performans sergileyen Kayserispor, devre arasında yaptığı transferlerle de kadrosunu güçlendirerek Avrupa kupalarına katılma hedefi için mücadele ediyor.




    Kayserispor'a Manisaspor freni Yorumları