'En mükemmel organizasyon olacak'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-03-2011 (20:12)   Son Mesaj: 03-03-2011 (20:12)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    03-03-2011

    'En mükemmel organizasyon olacak'

    'En mükemmel organizasyon olacak'
    TFF Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye'nin 2013 yılında düzenlenecek olan U20 Dünya Kupası ev sahipliği hakkında açıklamalarda bulundu.

    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, U20 Dünya Kupası ev sahipliği hakkının elde edilmesinin Türkiye'ye sportif, ekonomik ve tanıtım anlamında tarifsiz katkıları olacağını söyledi.
    Türk futbol tarihinin en büyük organizasyonunu ülkemize kazandırmaktan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak büyük gurur duyduğunu belirten Mahmut Özgener; "Türkiye hem de futbolda hem de diğer spor dallarında organizasyonların en çok tercih edilen ülkesi haline geldi. 2013 yılında şimdiye kadar düzenlenen en mükemmel U20 Dünya Kupası'nı düzenleyeceğiz" diye konuştu.

    24 ülkenin katılacağı 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nın çok değerli bir organizasyon olduğunu vurgulayan Başkan Özgener; "Bu turnuvanın ülkemize getirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere bakanlarımızın garanti mektuplarını imzalaması ve GSGM Genel Müdürü ile teşkilatının koşulsuz destekleri hayati rol oynadı. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Aday şehir vali ve belediye başkanlarının, önerilen stat yönetimlerinin adaylık hususunda duydukları mutluluk ve koşulsuz imzaladıkları garanti mektupları ile gösterdikleri destek, TFF'yi onurlandırarak yalnız olmadığını görmemizi sağladı. Ayrıca TFF Onursal Başkanı ve FIFA İcra Kurulu üyesi, UEFA 1.Asbaşkanı Şenes Erzik'e sürecin her aşamasında yanımızda olduğu ve uluslararası düzeydeki etkinliği için tüm federasyon teşkilatı adına teşekkür ediyorum" dedi.




    'En mükemmel organizasyon olacak' Yorumları